Τέσσερις απουσίες για Καλλονή

Τέσσερις απουσίες για Καλλονή

Με τέσσερις απουσίες θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο η Καλλονή, με τον Καραγεωργίου να μην υπολογίζει στους τιμωρημένους Καλτσά, Τσαμπούρη και στους τραυματίες Ελλακόπουλο, Κάρλσον.

Τέσσερις απουσίες για Καλλονή

Με μία προπόνηση το Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Καλλονή για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο (10/4 19:00) στον Ταρλά. Με το πέρας αυτής, ο Νίκος Καραγεωργίου ανακοίνωσε την αποστολή χωρίς να υπολογίζει στους τιμωρημένους λόγω καρτών Τσαμπούρη, Καλτσά και στους τραυματίες Ελλακόπουλο, Κάρλσον.

Από τη μεριά του, για πρώτη φορά στην αποστολή βρίσκεται ο νεαρός Αλέξανδρος Φιορέτος, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, και δεν αποκλείεται να πάρει και φανέλα βασικού. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Στρατηλάτης, Δαύκος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Γιορέντε, Ευαγγελιδάκης, Ούκα, Γκόλιας, Μίκιτς, Μπλάζιτς, Γιουκαρής, Χατζηδημητρίου, Φαβάλι, Φιορέτος, Γεωργίου, Γουερέ, Μανούσος, Ξύδας, Μπουρούς, Γκαμάγκας.

Όσον αφορά την 11άδα, δεν έχουν γίνει γνωστά τα πλάνα του Καραγεωργίου, όμως δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές σε σύγκριση με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Δαύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Μίκιτς να παίρνει και πάλι τη θέση του τιμωρημένου Τσαμπούρη στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Γκόλια να καλύπτει το αριστερό και τους Βαλιό, Αναστασιάδη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στα χαφ... παίζεται ποιος θα πάρει θέση δίπλα στον Μπλάζιτς, καθώς μαζί με τον Φιορέτο τη διεκδικούν και οι Ευαγγελιδάκης, Χατζηδημητρίου. Μπροστά τους οι Γεωργίου, Φαβάλι, Γιορέντε από δεξιά προς τα αριστερά και στην κορυφή του 4-2-3-1 ο Μανούσος.

Best of internet