Ξανά στις επιλογές ο Παντελίδης

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά στις επιλογές ο Παντελίδης

bet365

Ο Παντελίδης εμφανίζεται να είναι ως ένας εκ των υποψηφίων για τον αντί-Μάντζιο. Εδώ και 10 μέρες γνώριζε για το... τέλος ο έμπειρος τεχνικός. Αβεβαιότητα για Μερεμπασβίλι και Βερέμκο.

Εκτός από το όνομα του Γιάννη Χριστόπουλου και ο πρώην τεχνικός των Βοιωτών, Σάββας Παντελίδης, φέρεται να είναι υποψήφιος για τον πάγκο τους για τη νέα περίοδο.

Ο Λεβαδειακός έτσι και αλλιώς είναι σε μία περίοδο αναζήτησης. Από εκεί και πέρα σε σχέση με τον Άκη Μάντζιο σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την Λιβαδειά γνώριζε εδώ και 10 ημέρες πως δεν θα συνέχιζε. Το τάιμινγκ είναι λίγο παράξενο καθώς στον Λεβαδειακό θα μπορούσαν να τον είχαν αφήσει να τελειώσει την σεζόν. Ωστόσο μία σειρά από "θέματα" μεταξύ των δύο πλευρών έφεραν το "διαζύγιο". Σε σχέση με τους παίκτες οι Μερεμπασβίλι και Βερέμκο παραμένουν στον... αέρα. Οι ενδείξεις για την παραμονή τους είναι αρνητικές την δεδομένη χρονική στιγμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα