Νίκη για τους ίδιους λόγους

Απόστολος Παγώνης
Νίκη για τους ίδιους λόγους

bet365

Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον Πανθρακικός και Ηρακλής θα προσπαθήσουν να μετριάσουν τις εντυπώσεις για την πορεία τους στο πρωτάθλημα της Superleague στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Ο Πανθρακικός υποδέχεται στο δημοτικό γήπεδο της Κομοτηνής τον Ηρακλή σ' ένα παιχνίδι αδιάφορο καθώς οι γηπεδούχοι έχουν υποβιβαστεί στην Β' Εθνική, ενώ οι φιλοξενούμενοι σε μια χρονιά μεταβατική προσπάθησαν να διεκδικήσουν κάτι καλό όμως έμειναν από δυνάμεις. Οι δύο ομάδες θα «παλέψουν» για την νίκη προκειμένου να προσφέρουν λίγη χαρά στον κόσμο που τους στήριξε στα εύκολα και στα δύσκολα.

Δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο Στοϊνοβιτς

Ο Σέρβος τεχνικός πλην του τιμωρημένου Μπουγαϊδη δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταία στιγμής για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς. Αυτό δίνει την δυνατότητα στον Ζόραν Στοϊνοβιτς να παρατάξει μια 11αδα που θα του προσφέρει ένα θετικό αποτέλεσμα που το ψάχνει έδω και πολλές αγωνιστικές. Ο τεχνικός του Πανθρακικού απέφυγε όλη την εβδομάδα ν' ανοίξει τα χαρτιά του για το πως σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή

Έτσι μία πιθανή 11άδα είναι με τον Αθανασιάδη, κάτω από τα δοκάρια, τον Παπαγεωργίου δεξί μπακ, τον Ποτουρίδη αριστερό και τους Μελίσση, Ρούσσο στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Ηλιάδης, Τσιάρας και μπροστά τους δεξιά ο Γαβριηλίδης, αριστερά ο Ντιγκινί, επιτελικός ο Μπαϊκαρά, με τον Ίγκορ να είναι στην κορυφή του 4-2-3-1.

Με απουσίες στην Κομοτηνή

Το κλίμα στον Ηρακλή δεν είναι το καλύτερο μετά και την νέα ήττα αυτή την φορά από τον Ολυμπιακό στο Καυτανζόγλειο. Ο Γηραιός τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές δεν μπορεί να «σηκώσει» κεφάλι και αυτό είναι ένα πρόβλημα για τον Νίκο Παπαδόπουλο που προσπαθεί να τονώσει την αυτοπεποίθηση των παικτών του. Στην αναμέτρηση με την ομάδα της Κομοτηνής οι Θεσσαλονικείς έχουν την δυνατότητα με μια καλή εμφάνιση να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να κάνει αλλαγές στην 11αδα που σκέφτεται να παρατάξει λόγω των απουσιών. Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Λουκίνας, οι τιμωρημένοι Μπουκουβάλας-Ζιαμπάρης, αλλά και οι Λάζαρ, Μπαρτολίνι, Χουάντερσον και Μπουλούτ που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Οι «κυανόλευκοι» θα παραταχθούν σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Περνίς κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα οι Κυριακίδης, Στάμου, Καρασαλίδης και Σαραμαντάς. Αμυντικά χαφ οι Ιντζόγλου και Πουρτουλίδης, στις πτέρυγες οι Μοντέιρο και Πασάς. Στον άξονα ο Ρομάνο και στην κορυφή της επίθεσης ο Βέλλιος.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Πανθρακικός (15ος, 17 β.) - Ηρακλής (13ος, 31 β.): Κυριακή 10/4 19:00, Novasports

Πανθρακικός (4-2-3-1): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Ρούσσος, Ηλιάδης, Τσιάρας, Γαβριηλίδης, Ντιγκινί, Μπαϊκαρά και Ίγκορ.
Αποστολή: Τζελέπης, Ζδράβος, Χρήστου, Ψάλτης, Μουδούρογλου, Χασομέρης, Χαβίτο.
Απόντες: Μπουγαίδης (τιμωρημένος)

Ηρακλής(4-2-3-1): Περνίς, Κυριακίδης, Στάμου, Καρασαλίδης, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Μοντέιρο, Πασάς, Ρομάνο, Βέλλιος.
Αποστολή: Γιαννίκογλου, Τσότρας, Καραγκούνης, Κάσσος, Ζαμπάζης, Λεοζίνιο, Τσιλιανίδης, Βέλλιος.
Απόντες: Λουκίνας, Λάζαρ, Μπαρτολίνι, Χουάντερσον και Μπουλούτ (τραυματίες) , Μπουκουβάλας και Ζιαμπάρης (τιμωρημένοι)

Γήπεδο: Δημοτικό Κομοτηνή

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα