Ντέρμπι για την 6η θέση!

Δημήτρης Τομαράς
Ντέρμπι για την 6η θέση!

bet365

ΠΑΣ vs Πλατανιά στις Ζωσιμάδες σε ένα ματς με φόντο την 6η θέση της Super League (19.00 - NS24). Δείτε τα πλάνα των δύο προπονητών και τα τελευταία τους νέα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι αποφασισμένος για όλα. Μετά και την διασφάλιση της αδειδότησής του θέλει να κλείσει όσο πιο καλά και όσο πιο ψηλά γίνεται την φετινή χρονιά. Απέναντί του έχει τον επικίνδυνο και σκληροτράχηλο Πλατανιά.

Σε επίπεδο παράδοσης συνολικά, σε 7 μέχρι στιγμής παιχνίδια πρωταθλήματος, ο ΠΑΣ μετρά 4 νίκες, εκ των οποίων οι δύο μέσα στα Γιάννινα και οι άλλες δύο στα Χανιά και τρεις ισοπαλίες, η μία από τις οποίες είναι στους Ζωσιμάδες. Για τον ΠΑΣ Γιάννινα τα πλάνα του έχουν ως εξής: 3-5-2. Κάτω από τα δοκάρια Περιστερίδης, στην άμυνα οι τρεις θα είναι Σκόνδρας, Τζημόπουλος και Μιχαήλ. Δεξιά ο Καρανίκας, αριστερά ο Ναδάλες. Στον άξονα ο Τσουκαλάς, ο Λίλα και ο Ακόστα, κι επιθετικό δίδυμο ο Ίλιτς με τον Μανιά.

Για τον Πλατανιά: Σωτηρίου στο τέρμα με τον Βάντερον στα αριστερά και οι Μπανανά – Σελίν θα είναι τα δύο στόπερ την στιγμή που ο Κουλιμπαλί θα είναι στα δεξιά. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Μουνάφο και Ιτούα, με τους Στανισάβλιεβιτς - Ντίνα ή Μιλούνοβιτς να είναι στα… φτερά. Ο Γουνδουλάκης θα κινείται πίσω από τον Ανγκούλο.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΠΑΣ (8ος, 36 β.) - Πλατανιάς (6ος, 38 β.): Κυριακή 10/4 19:00 Novasports 24
ΠΑΣ (3-5-2): Περιστερίδης - Σκόνδρας, Τζημόπουλος και Μιχαήλ - Καρανίκας, Τσουκαλάς, Λίλα, Ακόστα και Ναδάλες - Ίλιτς και Μανιάς.
Αποστολή: Πασχαλάκης, Γιάκος, Κούτρης, Νικολιάς, Ηλιάδης, Στρούνα, Μπέριος, Καρανίκας, Κοζορώνης, Φερφελής και Ιωάννου.
Απόντες: Εκτός ο Γαρουφαλιάς.
Πλατανιάς (4-2-3-1): Σωτηρίου - Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν και Βάντερσον - Μουνάφο και Ιτούα - Στανισάβλιεβιτς, Γουνδουλάκης και Μιλούνοβιτς - Ανγκούλο.
Αποστολή: Τσιμόντζι, Βαλεριάνος, Ράμος, Δημήτρης, Κοκκαλάς, Ντίνας, Πάγκαλος και Τσουράκης.
Απόντες: Μενδρινός και Αποστολόπουλος τραυματίες και τιμωρημένος Γκνιάτιτς.
Γήπεδο: Ζωσιμάδες
Διαιτητής: Σπάθας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα