Να κλείσει την χρονιά με νίκες

Απόστολος Παγώνης
Να κλείσει την χρονιά με νίκες

bet365

Ο αγώνας με τον Πανθρακικό, στην Κομοτηνή, προσφέρεται για αγωνιστική ανάκαμψη στον Ηρακλή μετά τις συνεχόμενες ήττες . Αλλαγές ετοιμάζει ο Νίκος Παπαδόπουλος στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την σύντομη προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Οι Θεσσαλονικείς, που απέχουν από τις επιτυχίες τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, θέλουν να κλείσουν την παρουσία τους στην SuperLeague με δύο νίκες προκειμένου να μετριάσουν τις εντυπώσεις. Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναμένεται να κάνει αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έχουν καταγράψει λίγα λεπτά στο πρωτάθλημα. Ο Έλληνας τεχνικός που δεν θα έχει στην διάθεσή του ο τραυματίας Λουκίνας, οι τιμωρημένοι Μπουκουβάλας-Ζιαμπάρης, αλλά και οι Λάζαρ, Μπαρτολίνι, Χουάντερσον και Μπουλούτ που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Οι «κυανόλευκοι» θα παραταχθούν σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Περνίς κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα οι Κυριακίδης, Στάμου, Καρασαλίδης και Σαραμαντάς. Αμυντικά χαφ οι Ιντζόγλου και Πουρτουλίδης, στις πτέρυγες οι Μοντέιρο και Πασάς. Στον άξονα ο Ρομάνο και στην κορυφή της επίθεσης ο Βέλλιος.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 19 παίκτες που είναι οι εξής: Γιαννίκογλου, Περνίς, Καρασαλίδης, Τσότρας, Καραγκούνης, Κάσσος, Σαραμαντάς, Στάμου, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Ρομάνο, Λεοζίνιο, Μοντέιρο, Κυριακίδης, Τσιλιανίδης, Πασάς, Περόνε, Βέλλιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα