Ανέστης: «Δύσκολο το παιχνίδι με την Πανιώνιο»

Gazzetta team
Ανέστης: «Δύσκολο το παιχνίδι με την Πανιώνιο»

bet365

Να επιστρέψει στις νίκες, θέλει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Γιάννη Ανέστη, που μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του.

Για τον αγώνα με την πρώην ομάδα του, μίλησε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιάννης Ανέστης, τονίζοντας πως κόντρα στον Πανιώνιο η Ένωση θέλει μόνο νίκη, ειδικά μετά το στραβοπάτημα με την Καλλονή.

«Ερχόμαστε από ένα όχι καλό αποτέλεσμα στην Καλλονή και χάσαμε έναν βαθμό για τα playoffs. Τώρα αντιμετωπίζουμε τον Πανιώνιο που έχει σχεδόν εξασφαλίσει τη θέση του στην πεντάδα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Πανιώνιος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Εμείς θα πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο όσα δουλεύουμε στην προπόνηση και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Δεν μας ανησυχεί η φόρμα του Πανιωνίου. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσες περισσότερες ευκαιρίες μπορούμε και να σκοράρουμε

Το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης ήταν ιδιαίτερο για μένα γιατί επέστρεφα στο γήπεδο που πέρασα τέσσερα χρόνια, αλλά αυτό που έχω να κάνω εγώ είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της.

Όσο για την απώλεια της θέσης του στην ενδεκάδα, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα. Αυτό που έχω να κάνω είναι να συνεχίσω να δουλεύω για τον εαυτό μου και την ομάδα και όποτε χρειαστεί θέλω να βοηθήσω ακόμη περισσότερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα