Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί και στον ιατρικό τομέα

Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί και στον ιατρικό τομέα

Gazzetta team
Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί και στον ιατρικό τομέα

bet365

Παρών ο Ολυμπιακός στο Isokinetic Congress της FIFA στο Λονδίνο!

Σε ακόμη μια συνάντηση κορυφαίων ο Ολυμπιακός είναι εκεί. Ο Χρήστος Θέος εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό στο Isokinetic Congress της FIFA στο Λονδίνο, καθορίζοντας τις εξελίξεις στο «αύριο» της αθλητικής ιατρικής.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες το Γραφείο Τύπου του συλλόγου είχε δώσει το παρών στο UEFA Club MediaForum, το οποίο διοργανώθηκε στη Νιόν, στα κεντρικά γραφεία της Uefa! Εκεί δεν ήταν όλοι οι σύλλογοι αλλά ο Ολυμπιακός, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Γιουβέντους, η Τσέλσι, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Σεβίλλη, ο Άγιαξ και η Μπάγερν Μονάχου, καθώς και εκπρόσωποι μεγάλων ραδιο-τηλεοπτικών δικτύων (BT Sports - Αγγλία / BEIN Sports - Μέση Ανατολή, Γαλλία κλπ. / Mediaset - Ιταλία / Sky Deutschland - Γερμανία / Viasat - Σκανδιναβία και άλλα).

Αναλυτικά το θέμα που ανέδειξαν οι «ερυθρόλευκοι» στο «olympiacos.οrg»:

Σε κάθε πτυχή του ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός διαρκώς μεγαλώνει. Εξελίσσεται. Ανεβαίνει τα σκαλοπάτια προς την κορυφή. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά στον τομέα της αθλητικής ιατρικής, τομέας στον οποίο ο Θρύλος δίνει επίσης τον τόνο της επόμενης ημέρας. Η παρουσία του ιατρού της ομάδας μας, κ. Χρήστου Θέου -και- στο εφετινό Isokinetic Congress της FIFA, δεν είναι παρά μια τρανή απόδειξη αυτού!

Ο κ. Θέος ταξίδεψε στο Λονδίνο, όπου για δύο ημέρες θα συμμετέχει στο συνέδριοFootball Medicine Strategies “Return to Play”. Το τεράστιο σε αξία επιστημονικό meeting, το οποίο διεξάγεται στο Λονδίνο, φιλοξενεί τις ιατρικές ομάδες των κορυφαίων ποδοσφαιρικών συλλόγων του κόσμου!

Οι εκπρόσωποι των ιατρικών τμημάτων των clubs από όλο τον πλανήτη, συναντώνται υπό την στέγη του Isokinetic Congress, προκειμένου να καθορίσουν τις εξελίξεις στην πρόληψη, αντιμετώπιση και αποκατάσταση των κακώσεων στο ποδόσφαιρο. Ο τίτλος του συνεδρίου, άλλωστε, “Return to Play”, δηλώνει τον σαφή στόχο του: Να επιστρέφουν οι αθλητές - ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι, αφήνοντας πίσω τους τραυματισμούς τους!

Ο κ. Θέος συμμετέχει ενεργά, με παρουσιάσεις, στις εργασίες του συνεδρίου και βοηθά στον καθορισμό του «αύριο» στην αθλητική ιατρική. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα παρών, σε μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού, δουλεύοντας ακούραστα για το «αύριο» του ποδοσφαίρου, βελτιώνοντας την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό και φυσικά μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο τη δική του αξία. Όχι μόνο σε ευρωπαϊκό, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα