Χωρίς τρεις στον «τελικό» με ΠΑΣ ο Πλατανιάς

Δημήτρης Τομαράς
Χωρίς τρεις στον «τελικό» με ΠΑΣ ο Πλατανιάς

bet365

Χωρίς τους Μενδρινό, Αποστολόπουλο και Γκνιάτιτς στα Γιάννενα ο Πλατανιάς για το ματς που θέλουν κι οι δύο προκειμένου να διεκδικήσουν την 6η θέση.

Μπορεί ο Σελίν να μην είχε κάτι το σοβαρό και να υπολογίζεται για το κρίσιμο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, αλλά ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει τους Μενδρινό, Αποστολόπουλο και Γκνιάτιτς.

Ετσι στα πλάνα του για την αρχική 11άδα είναι λογικά οι:

Σωτηρίου στο τέρμα με τον Βάντερον στα αριστερά και οι Μπανανά – Σελίν θα είναι τα δύο στόπερ την στιγμή που ο Κουλιμπαλί θα είναι στα δεξιά. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Μουνάφο και Ιτούα, με τους Στανισάβλιεβιτς - Ντίνα ή Μιλούνοβιτς να είναι στα… φτερά. Ο Γουνδουλάκης θα κινείται πίσω από τον Ανγκούλο.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Ανγκούλο, Μπανανά, Τσιμόντζι, Κουλιμπαλί, Βαλεριάνος, Ιτούα, Μιλούνοβιτς, Ράμος, Σελίν, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Κοκκαλάς, Ντίνας, Πάγκαλος, Σωτηρίου και Τσουράκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα