Να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος

Να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος μεταφράζει μέσα από το blog του στο gazzetta τη θέση του Ολυμπιακού για το GREXIT!

Το μήνυμα της χθεσινής τοποθέτησης του Ολυμπιακού, μέσω της ανάρτησης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου της σχετικής δήλωσης του Σάββα (ένας είναι ο Σάββας), είναι ξεκάθαρο.

Ο Ολυμπιακός είναι σα να λέει, «θέλετε GREXIT γιατί έτσι θα γίνει καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο; Κανένα πρόβλημα. Πάμε λοιπόν σε GREXIT! Και θα δούμε, και εκεί, πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Όπως βλέπουμε ήδη επί χρόνια πόσα απίδια πιάνει ο σάκος…». Αυτό είπε ο Ολυμπιακός. «Εγώ έχω τα κότσια να πάμε σε GREXIT. Άντε να δούμε, εσείς αν έχετε κότσια…».

Η μετάφραση της επίσημης θέσης του Ολυμπιακού είναι πολύ εύκολη:

«Μας έχετε σκοτίσει τον έρωτα τόσα χρόνια, ότι ο Ολυμπιακός είναι πρώτος από τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλετε να ξεχνάτε ότι λεφτά Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπήρχαν όταν ανέλαβε ο Μαρινάκης. Αλλά λεφτά μπήκαν από τον Μαρινάκη κι έγινε πανίσχυρος ο Ολυμπιακός. Και θέλετε να ξεχνάτε ότι λεφτά από το Τσάμπιονς Λιγκ θα μπορούσατε να έχετε κι εσείς, αν δεν μένατε συνεχώς έξω από τα προκριματικά. Όπως ξεχνάτε κι ότι τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός τα βάζει στην ομάδα του κάθε χρόνο. Τα γυρίζει στην ομάδα του και δεν φτάνουν κιόλας. Και στο τέλος τέλος ας δούμε τι θα κάνετε από του χρόνου απέναντι στον Ολυμπιακό, που δεν θα έχει λεφτά από το Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν θα βλέπετε την πλάτη του Ολυμπιακού και τα επόμενα τρία χρόνια, που θα κρατήσει το GREXIT».

Και λέει και το άλλο ο Ολυμπιακός: «Μας έχετε πρήξει ότι τα στήνουμε όλα. Εσείς τι κάνετε τώρα ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ; Εσείς είστε που θα σώσετε το ελληνικό ποδόσφαιρο; Πάμε λοιπόν όλοι μαζί στο GREXIT να δούμε ποιος θα επιβιώσει!».

Σε…πενηνταράκια αυτή είναι η θέση του Ολυμπιακού. Που πλέον περιμένει. Περιμένει τις εξελίξεις. Σίγουρα δεν θέλει το GREXIT, αφού κακό θα είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά είναι έτοιμος και για GREXIT. Οι άλλοι να δούμε πόσο έτοιμοι θα αποδειχθούν…

Ας σκεφθούμε ότι μόνο τον Ομάρ και τον Κασάμι να πουλήσει, θα έχει 15 εκατομμύρια στην άκρη ο Ολυμπιακός...

Παρεμπιπτόντως, ο Ολυμπιακός είναι η τρίτη ομάδα (ΠΑΟΚ και ΑΕΚ οι άλλες δύο), που μιλάει ευθέως και για GREXIT. Ο Παναθηναϊκός όχι. Και να υπενθυμίσω ότι ο Παναθηναϊκός θα ήταν απών κι από τη συνάντηση Κοντονή με Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.