Να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος

Να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος

Να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος

Ο Κ. Νικολακόπουλος μεταφράζει μέσα από το blog του στο gazzetta τη θέση του Ολυμπιακού για το GREXIT!

Το μήνυμα της χθεσινής τοποθέτησης του Ολυμπιακού, μέσω της ανάρτησης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου της σχετικής δήλωσης του Σάββα (ένας είναι ο Σάββας), είναι ξεκάθαρο.

Ο Ολυμπιακός είναι σα να λέει, «θέλετε GREXIT γιατί έτσι θα γίνει καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο; Κανένα πρόβλημα. Πάμε λοιπόν σε GREXIT! Και θα δούμε, και εκεί, πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Όπως βλέπουμε ήδη επί χρόνια πόσα απίδια πιάνει ο σάκος…».  Αυτό είπε ο Ολυμπιακός. «Εγώ έχω τα κότσια να πάμε σε GREXIT. Άντε να δούμε, εσείς αν έχετε κότσια…».

Η μετάφραση της επίσημης θέσης του Ολυμπιακού είναι πολύ εύκολη:

«Μας έχετε σκοτίσει τον έρωτα τόσα χρόνια, ότι ο Ολυμπιακός είναι πρώτος από τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλετε να ξεχνάτε ότι λεφτά Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπήρχαν όταν ανέλαβε ο Μαρινάκης. Αλλά λεφτά μπήκαν από τον Μαρινάκη κι έγινε πανίσχυρος ο Ολυμπιακός. Και θέλετε να ξεχνάτε ότι λεφτά από το Τσάμπιονς Λιγκ θα μπορούσατε να έχετε κι εσείς, αν δεν μένατε συνεχώς έξω από τα προκριματικά. Όπως ξεχνάτε κι ότι τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός τα βάζει στην ομάδα του κάθε χρόνο. Τα γυρίζει στην ομάδα του και δεν φτάνουν κιόλας. Και στο τέλος τέλος ας δούμε τι θα κάνετε από του χρόνου απέναντι στον Ολυμπιακό, που δεν θα έχει λεφτά από το Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν θα βλέπετε την πλάτη του Ολυμπιακού και τα επόμενα τρία χρόνια, που θα κρατήσει το GREXIT».

Και λέει και το άλλο ο Ολυμπιακός: «Μας έχετε πρήξει ότι τα στήνουμε όλα. Εσείς τι κάνετε τώρα ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ; Εσείς είστε που θα σώσετε το ελληνικό ποδόσφαιρο; Πάμε λοιπόν όλοι μαζί στο GREXIT να δούμε ποιος θα επιβιώσει!».

Σε…πενηνταράκια αυτή είναι η θέση του Ολυμπιακού. Που πλέον περιμένει. Περιμένει τις εξελίξεις. Σίγουρα δεν θέλει το GREXIT, αφού κακό θα είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά είναι έτοιμος και για GREXIT. Οι άλλοι να δούμε πόσο έτοιμοι θα αποδειχθούν…

Ας σκεφθούμε ότι μόνο τον Ομάρ και τον Κασάμι να πουλήσει, θα έχει 15 εκατομμύρια στην άκρη ο Ολυμπιακός...

Παρεμπιπτόντως, ο Ολυμπιακός είναι η τρίτη ομάδα (ΠΑΟΚ και ΑΕΚ οι άλλες δύο), που μιλάει ευθέως και για GREXIT. Ο Παναθηναϊκός όχι. Και να υπενθυμίσω ότι ο Παναθηναϊκός θα ήταν απών κι από τη συνάντηση Κοντονή με Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη…

Best of internet