Παρακολουθεί Σταφυλίδη ο Παναθηναϊκός

Παρακολουθεί Σταφυλίδη ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Παρακολουθεί Σταφυλίδη ο Παναθηναϊκός

bet365

Η περίπτωση του Κώστα Σταφυλίδη φαίνεται να έρχεται στο προσκήνιο ενόψει καλοκαιριού για τον Παναθηναϊκό, στα πλαίσια της ενίσχυσης στη θέση του αριστερού μπακ.

Ο Αντρέα Στραματσόνι μιλώντας στην κάμερα της NOVA ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα στην Τρίπολη προανήγγειλε την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ των «πρασίνων» ενόψει καλοκαιριού και σύμφωνα με τη «Goal» στο «Τριφύλλι» εξετάζουν την περίπτωση του Κώστα Σταφυλίδη για την κάλυψη του αριστερού άκρου της άμυνας.

Ο 22χρονος διεθνής αγωνίζεται στην Άουγκσμπουργκ με τη τη μορφή δανεισμού από τη Μπάγερν Λεβερκούζεν και μετρά μέχρι στιγμές 10 συμμετοχές (με 1 γκολ) στο γερμανικό πρωτάθλημα, 4 συμμετοχές στο Europa League και 1 στο Κύπελλο.

Στην Τρίπολη δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα. Θα φύγει με τη νίκη το «τριφύλλι»; Σε απόδοση 2.55 στην Interwetten το συγκεκριμένο πιθανό σενάριο.

Το μέλλον του στον γερμανικό σύλλογο που παλεύει για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία μοιάζει αβέβαιο, με πιθανότερο το σενάριο της επιστροφής του πίσω στις «Ασπιρίνες». Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί με προσοχή την υπόθεσή του και δεν αποκλείεται να υπάρξει μία πρώτη διερευνητική κίνηση από πλευράς «πρασίνων» λίγο πριν ή λίγο μετά το τέλος της Bundesliga.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα