Εκτός ο Μαραγκός, κρίνεται για Γιουσούφ

Εκτός ο Μαραγκός, κρίνεται για Γιουσούφ

Νίκος Τσιώκος
Εκτός ο Μαραγκός, κρίνεται για Γιουσούφ

bet365

Ο Μαραγκός δεν προλαβαίνει το ματς της Βέροιας με την Ξάνθη, ενώ στην προπόνηση του Σαββάτου (9/4) θα κριθεί η ετοιμότητα του Γιουσούφ.

Την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με τη Σκόντα Ξάνθη συνέχισε την Παρασκευή (8/4) η Βέροια. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, από την οποία απείχε και πάλι ο Μαραγκός, ο οποίος δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της Κυριακής (10/4), μετά τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο που ένιωσε χθες.

Στον αντίποδα, στην προπόνηση του Σαββάτου (9/4), που θα γίνει το πρωί, θα κριθεί αν θα είναι έτοιμος ο Γιουσούφ, που έχει επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες.

Με το αυριανό πρόγραμμα, θα ολοκληρωθεί και η προετοιμασία για το ματς με τους ακρίτες, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να ανακοινώνει εν συνεχεία την αποστολή. Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μπατιόν, Γεωργιάδη, Αμπντούν, Κόλα και Ετζενγκέλε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα