ΠΑΟΚ: «Θέλει Μπερμπάτοφ η Λουντογκόρετς»

ΠΑΟΚ: «Θέλει Μπερμπάτοφ η Λουντογκόρετς»

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: «Θέλει Μπερμπάτοφ η Λουντογκόρετς»

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βουλγαρία, η Λουντογκόρετς έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ με τις δύο πλευρές να έχουν κάνει και τις πρώτες συζητήσεις.

Οι Βούλγαροι δεν λένε ν' αφήσουν ήσυχο τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Αυτή την φορά αναφέρουν πως ο 35χρονος φορ του ΠΑΟΚ έχει μπει στο στόχαστρο της Λουντογκόρετς. Η πρωταθλήτρια ομάδα της Βουλγαρίας, θέλει να δελεάσει τον 35χρονο επιθετικό μετά το τέλος της σεζόν οπότε λήγει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ προσφέροντάς του ένα ηγεμονικό συμβόλαιο. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα έχει γίνει μια πρώτη επαφή με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Εμίλ Ντάντσεφ, ενώ η συμμετοχή της Λουντογκόρετς στο Τσάμπιονς Λιγκ την νέα χρονιά θα είναι ένα πολύ μεγάλο συν για την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα