Μετά το φινάλε οι διοικητικές εξελίξεις στην Καλλονή

Μετά το φινάλε οι διοικητικές εξελίξεις στην Καλλονή

Μετά το φινάλε οι διοικητικές εξελίξεις στην Καλλονή

Το τέλος στη σεζόν περιμένουν στην Καλλονή για να υπάρξουν εξελίξεις στο διοικητικό σκέλος. «Δεν υπάρχει κάτι», λένε στη Λέσβο για «συμπαίκτη» του Μιχαλάκη.

Στη νέα αγωνιστική περίοδο έχουν στρέψει, ήδη, την προσοχή τους στην Καλλονή, καθώς εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει οριστικός ο υποβιβασμός στη Football League. Ωστόσο, στον σύλλογο της Μυτιλήνης θα περιμένουν να ολοκληρωθεί η φετινή για να υπάρξουν εν συνεχεία εξελίξεις στο διοικητικό σκέλος.

Αφού αποτελέσουν παρελθόν τα ματς με Ατρόμητο και Ολυμπιακό, ο Νίκος Μιχαλάκης θα αποκαλύψει τις προθέσεις του για το τι μέλλει γενέσθαι. Ο πρόεδρος του συλλόγου της Λέσβου φέρεται να βρίσκεται σε αναζήτηση «συμπαίκτη» στη διοίκηση, ωστόσο από την ΠΑΕ λένε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι, αν και μπροστά υπάρχει ένα δύσκολο έργο.

Ο λόγος είναι τα πολλά προβλήματα, με δεδομένο ότι ο Μάρκοβιτς ετοιμάζεται να κάνει προσφυγή, ο Νομπρέγκα έχει έρθει σε διακανονισμό για να λύσει το συμβόλαιό του και ο Χογκ έχει ζητήσει πάμπολλες φορές να φύγει, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές την ελευθέρας τους. Έτσι, φαίνεται πως το φετινό καλοκαίρι θα είναι... καυτό για την ΑΕΛΚ, με αρκετά θέματα να είναι... στον αέρα!

Best of internet