Πέλκας: «Δεν θέλω καν να σκέφτομαι ότι δεν θα μπούμε στα πλέι οφ»

Πέλκας: «Δεν θέλω καν να σκέφτομαι ότι δεν θα μπούμε στα πλέι οφ»

Gazzetta team
Πέλκας: «Δεν θέλω καν να σκέφτομαι ότι δεν θα μπούμε στα πλέι οφ»

bet365

Σε κατάστημα εταιρίας κινητής τηλεφωνίας στην Άνω Τούμπα βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης ο Δημήτρης Πέλκας και ο Ζάιρο στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τις δύο τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος, την παρουσία του Βλάνταν Ίβιτς, τον ίδιο, ακόμη και για την πιθανότητα του Grexit, ενώ όπως τόνισε δεν θέλει να σκέφτεται καν το ενδεχόμενο μη παρουσίας της ομάδας του στα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Πέλκας:

Για την «μάχη» των πλέι οφ:

«Αν δεν είχαμε την τιμωρία θα ήμασταν ήδη μέσα. Αλλά αφού έγινε έτσι πρέπει να παλέψουμε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Οφείλουμε να είμαστε πειθαρχημένοι και να πετύχουμε τον στόχο μας. Δεν θέλουμε καν να το σκεφτόμαστε ότι δεν θα είμαστε στα πλέι οφ, γιατί δεν αρμόζει ούτε στην ομάδα, ούτε και στην εικόνα μας. Πιστεύω ότι θα μπούμε στο μίνι πρωτάθλημα».

Για την ήττα από τον Πανιώνιο:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αλλά μετά, στο δεύτερο, πιέσαμε, ισοφαρίσαμε και προσπαθήσαμε για την ανατροπή. Ομως με ένα σουτ δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και μετά ήταν δύσκολα. Πρέπει να συνεχίσουμε όπως πριν το ματς με τον Πανιώνιο. Δηλαδή, να είμαστε πειθαρχημένοι, να τα δίνουμε όλα και εάν παρουσιαζόμαστε έτσι θα τα καταφέρουμε και στα πλέι οφ».

Για την απουσία του κόσμου στα επόμενα παιχνίδια λόγω της τιμωρίας:

«Σίγουρα ο κόσμος μας δίνει δύναμη αλλά θα αντιμετωπίσουμε αυτούς τους αγώνες σαν να είναι στο πλευρό μας. Εμάς η δουλειά μας μέσα στο γήπεδο θα είναι η ίδια».

Για την αντικατάσταση του Τούντορ με τον Ιβιτς:

«Μια αλλαγή προπονητή πάντα φέρνει νέες ιδέες και νέα φιλοσοφία σε μία ομάδα. Ολοι οι παίκτες θέλουν να αποδείξουν ότι πρέπει και ότι αξίζουν να παίζουν. Αλλά όλα εξαρτώνται από εμάς, είναι στα πόδια μας. Γιατί όποιος προπονητής και εάν έρθει εάν εμείς δεν δίνουμε το 100% δεν θα μπορέσει η ομάδα να πάει μπροστά».

Για το αγωνιστικό «βάρος» που κλήθηκε να «κουβαλήσει» φέτος:

«Είναι καλό να υπάρχει πίεση, μόνο έτσι γίνεσαι καλύτερος. Είναι πολλά τα ματς φέτος και σίγουρα πρωτόγνωρη η εμπειρία για μένα. Αλλά μέσα απ' αυτήν την διαδικασία βγαίνω πιο δυνατός και πιο έμπειρος. Βελτιώνομαι και πρέπει να συνεχίσω έτσι. Στόχος μου, φυσικά, είναι να βοηθάω μέσα από την δουλειά την ομάδα. Από την προηγούμενη φορά που ήμουν στον ΠΑΟΚ έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και σίγουρα αισθάνομαι πιο ώριμος. Πρέπει, όμως, του χρόνου να ανέβω κι άλλο και να παρουσιαστώ καλύτερος σε όλους τους τομείς».

Για την πιθανότητα του Grexit:

«Υπάρχουν συζητήσεις μέσα στην ομάδα, αλλά προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας για να τα καταφέρουμε. Από εκεί και πέρα ότι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν μπορώ να έχω άλλη άποψη».

Ζάιρο: Ετοιμος στα πλέι οφ

Από την πλευρά του ο Ζάιρο έδειξε να είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα απουσίας.

«Είναι τρελό αυτό που αισθάνομαι, δεν μπορώ να περιμένω για να ξαναμπώ στο γήπεδο. Τώρα, βέβαια, νιώθω, καλύτερα και από εδώ και πέρα θα κάνω κάποιες ειδικές προπονήσεις για να μην υποστώ ξανά τον ίδιο τραυματισμό. Θα είμαι 100% έτοιμος στα πλέι οφ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα