«Ο Ζλάταν δεν παίρνει ούτε... ασπιρίνη»

«Ο Ζλάταν δεν παίρνει ούτε... ασπιρίνη»

Κώστας Ζάλιαρης
«Ο Ζλάταν δεν παίρνει ούτε... ασπιρίνη»

bet365

Το μήνυμα πως τα έβαλε με τον ... λάθος άνθρωπο, θέλησε να περάσει η πλευρά του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στον Σουηδό γιατρό που ισχυρίστηκε ότι ο φορ της Παρί Σεν Ζερμέν είχε κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών στο παρελθόν.

Ο Ουλφ Κάρλσον,Σουηδός αθλητίατρος που είχε επαφές με διεθνείς ποδοσφαιριστές της πατρίδας του, αλλά ουδέποτε με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, υποστήριξε σε σεμινάριο, πως όταν ο σούπερ σταρ των Παριζιάνων βρισκόταν στη Γιουβέντους, έκανε χρήση αναβολικών για καλύτερες επιδόσεις στο χορτάρι.

«Έκανε μεγάλο λάθος ν' ασχοληθεί με τον Ζλάταν» υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα, τονίζοντας πως: «Θα τον μηνύσουμε. Πάντοτε θα υπάρχουν άνθρωποι που θα έχουν να πουν άσχημα πράγματα. Μπορεί αυτός ο κύριος να είναι πρώην αθλητής που απέτυχε στην καριέρα του, ή απλά να ζηλεύει την καριέρα του Ζλάταν. Το θέμα με τα αναβολικά στη Γιουβέντους είχε τελειώσει όταν πήγε εκεί ο Ζλάταν. Όλοι ξέρουν ότι δεν παίρνει ούτε... ασπιρίνη για τον πονοκέφαλο»!

Θα καταφέρει η Παρί να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Uefa Champions League; Στο 2.30 προσφέρει η Mybet το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Ο ισχυρισμός του Κάρλσον, που παραδέχθηκε πως δεν είχε αποδεικτικά στοιχεία να παρουσιάσει όταν μίλησε στην «Expressen», αφορούσε την ... απότομη μυϊκή μάζα που απέκτησε ο Ιμπραΐμοβιτς από την παρουσία του στη «Γηραιά Κυρία», χαρακτηρίζοντάς τη αφύσικη...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα