Πρώτο φαβορί για τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Πογιέτ!

Πρώτο φαβορί για τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Πογιέτ!

Θοδωρής Βασίλης
Πρώτο φαβορί για τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Πογιέτ!

bet365

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο νέος ανταγωνιστής της ΑΕΚ στην προσπάθεια που κάνει για την διατήρηση του Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ είναι ο άνθρωπος στον οποίο η Νότιγχαμ Φόρεστ βλέπει τον ιδανικό προπονητή ο οποίος θα την αναλάβει και θα την βγάλει από την ανυποληψία στην οποία βρίσκεται τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες το όνομα του Ουρουγουανού τεχνικού τις τελευταίες 48 ώρες έχει ανέβει τόσο πολύ που πλέον θεωρείται το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας μπροστά από τους Κλαφ, Ο' Νιλ κι Έβανς.

Επιθυμία της ΑΕΚ είναι πάντως ο Πογιέτ να παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα και αναμένεται άμεσα συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν είναι η πρώτη ομάδα από το Νησί που δείχνει ενδιαφέρον για τον Πογιέτ, αφού πολλά ήταν τα δημοσιεύματα για την Σουόνσι, αλλά και για την Βαλένθια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα