Σίλβα: «Ακόμα ελπίζω πως δεν θα γίνει Grexit»

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα: «Ακόμα ελπίζω πως δεν θα γίνει Grexit»

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα στάθηκε ξανά στο Grexit, τονίζοντας πως ελπίδα του είναι να μην γίνει πράξη. Τι είπε για το Ηρακλής - Ολυμπιακός και Βέλλιο.
«Δεν υπάρχει κάποια αμφιβολία για το τελικό σκορ. Ήμασταν καλύτερη ομάδα. Ο Ηρακλής έγινε ανταγωνιστικός σε κάποιες φάσεις. Εμείς κερδίσαμε γιατί είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες. Είμαστε πρωταθλητές και έπρεπε να το αποδείξουμε αυτό. Θέλαμε τη νίκη και το καταφέραμε».
Ο Σίλβα είπε στην συνέντευξη Τύπου:
Για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις: «Δεν είμαι σε θέση να έχω άποψη για το δεύτερο γκολ. Είναι μία φάση που έγινε μακριά μου και δεν έχω δει καν ριπλέι. Σε ό,τι αφορά το πρώτο γκολ είναι στην δικαιοδοσία του διαιτητή. Η γνώμη μου είναι πως δεν είναι κόκκινη κάρτα».
Για τον Βέλλιο: «Είναι ένας παίκτης που βοήθησε πολύ τον Ηρακλή, καθώς έχει πετύχει σπουδαία γκολ. Δεν συνηθίζω όμως να σχολιάζω άλλους παίκτες. Είμαι εδώ για να σχολιάσω παίκτες που ανήκουν στη δική μου ομάδα».
Για τα 101 γκολ του Ολυμπιακού: «Είναι σημαντικό πως ξεπεράσαμε τα 100 γκολ. Πολύ σημαντικό για την ομάδα. Πολύ σημαντικό είναι πως δεχτήκαμε και πολύ λίγα γκολ. Είμαστε ομάδα που προκαλεί το γκολ και παίζουμε με συμπαγή άμυνα. Έχουμε ποιότητα και όλα αυτά τα στοιχεία το αποδεικνύουν».
Το εάν το Grexit επηρεάσει το μέλλον του στον Ολυμπιακό: «Είναι ένα ενδεχόμενο που δεν είναι σίγουρο ακόμα. Έχω την ελπίδα πως δεν θα συμβεί. Σημασία έχει το μέλλον των ομάδων και της Εθνικής ομάδας. Κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ άσχημο να συμβεί. Θα έλεγα καταστροφικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο δεν έχει σημασία το τι θα γίνει με εμένα ή με άλλους προπονητές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα