Για Πέμπτη πάει η απάντηση Κοντονή!

Δημήτρης Τομαράς
Για Πέμπτη πάει η απάντηση Κοντονή!

bet365

Ο Σταύρος Κοντονής ανέλαβε προσωπικά να συντάξει την απάντηση προς τις FIFA / UEFA που αναμένεται να σταλεί την Πέμπτη. Δεν αλλάζει την στάση του και τις θέσεις του.

Ο Υπουργός Αθλητισμού προτίθεται να απαντήσει σε FIFA / UEFA κάνοντας κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα. Συντάσσει μόνος του την επιστολή, έχοντας απλώς ρωτήσει την άποψη των νομικών και των συνεργατών του ενώ σε άλλες περιπτώσεις δεν συνέβαινε έτσι. Και αυτό διότι ο κ. Κοντονής ήθελε να είναι απόλυτα βέβαιος για την διατύπωση ειδικά των νομικών θεμάτων. Στις προθέσεις του δεν είναι ούτε να προσβάλλει τις FIFA / UEFA ούτε να έρθει σε ρήξη μαζί τους. Τις θέσεις του και την στάση του βέβαια δεν προτίθεται να τις αλλάξει.

Θα επισημάνει όλα όσα τους είχε πει και στην Αθήνα. Το πρόβλημα του Κοντονή παραμένει η ΕΠΟ και αυτό θα το τονίσει και πάλι στην απάντησή του. Οι εκτιμήσεις και οι πληροφορίες τον θέλουν να την στέλνει την Πέμπτη. Από μέρους του ο Σταύρος Κοντονής θέλει να είναι όσο πιο τυπικός γίνεται και να συνεχίσει τις επαφές με τις δύο διεθνείς Ομοσπονδίες για την αποφυγή του Grexit.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα