Στόχος η αμέση επιστροφή για Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Στόχος η αμέση επιστροφή για Πανθρακικό

bet365

Στον Πανθρακικό έχουν στόχο την άμεση επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα και με βάση αυτόν θα γίνει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν.

Μετά από τέσσερις σερί σεζόν στη Σούπερ Λίγκα, ο Πανθρακικός θα αγωνίζεται από την ερχόμενη στη Football League, αφού ο υποβιβασμός ήρθε εδώ και πολύ καιρό, ενώ στις τελευταίες αγωνιστικές έγινε οριστικός. Έτσι, οι ακρίτες βλέπουν, πλέον, τη νέα αγωνιστική περίοδο, όμως πρώτα περιμένουν να ολοκληρωθεί η φετινή.

Στη συνέχεια, θα βάλουν... μπροστά τα θέματα που τους απασχολούν, με πρώτο όλων να είναι η αδειοδότηση, για την οποία υπάρχει αισιοδοξία στον σύλλογο της Κομοτηνής. Θα ακολουθήσουν το θέμα του προπονητή και τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών που λήγουν, τη στιγμή που αρκετοί φέρονται να είναι ήδη στην πόρτα της εξόδου.

Βέβαια, τα πάντα θα κριθούν από την άδεια, αλλά οι Θρακιώτες έχουν στόχο την άμεση επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία, και όχι να μείνουν στη δεύτερη, και πάνω σε αυτόν θα γίνει ο σχεδιασμός της σεζόν 2016-2017.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα