Ο Νάβας και το... τέταρτο της Σίτι!

Gazzetta team
Ο Νάβας και το... τέταρτο της Σίτι!

bet365

Λάμψη αστέρων σε Βόλφσμπουργκ και Παρίσι, με τη Ρεάλ να πηγαίνει αεράτη μετά τη νίκη στο Clasico και την Παρί να βρίσκεται 4η φορά σε προημιτελική φάση Champions League!

Στην πόλη του Φωτός Παρί και Σίτι αναζητούν το προβάδισμα που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στο όνειρο των ημιτελικών! Τη μοναδική φορά που βρέθηκαν αντιμέτωπες ήταν το 2008 στο Μάντσεστερ για τη φάση των ομίλων του UEFA, με το ματς να τελειώνει χωρίς τέρματα και το Under να τιμάται απόψε από τη Sportingbet.gr στο 1.85! Αυτή είναι η τέταρτη παρουσία της Παρί στην προημιτελική φάση του Champions League, αλλά τις δυο τελευταίες απέτυχε να κάνει το μεγάλο βήμα.

Η Σίτι είναι η ομάδα μετά τα λιγότερα clean sheets απ’ όλες αυτές που συμμετέχουν στα προημιτελικά της διοργάνωσης και το G.G. τιμάται στο 1.85. Καμία ομάδα από τις οκτώ φιναλίστ δεν έχει σκοράρει περισσότερα γκολ από τη Μάντσεστερ στο τελευταίο τέταρτο των αγώνων του Champions League, καθώς οι Πολίτες έχουν βρει δίχτυα έξι φορές! Στο 1.65 ο άσος, στο 4.00 η ισοπαλία και στο 5.20 το διπλό!

Πρώτη φορά στα προημιτελικά του Champions League η Βόλφσμπουργκ κι απέναντί της είναι η αεράτη από τη νίκη στο Clasico Ρεάλ! Παράλληλα, η Βασίλισσα με 33 παρουσίες σε προημιτελικά φάση της διοργάνωσης έχει ως σύμμαχο και την εμπειρία! Στο 6.00 προσφέρεται ο άσος από τη Sportingbet.gr στο 4.33 η ισοπαλία και στο 1.55 το διπλό! Οι Μαδριλένοι έχουν 28 νίκες και 22 ήττες σε 60 αναμετρήσεις με γερμανικές ομάδες, ενώ έχουν κερδίσει στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ταξίδια τους στη Γερμανία! Συνολικά πάντως μετρούν μόλις τέσσερις νίκες εκεί, αλλά και 18 ήττες! Τέσσερις διαδοχικές νίκες εντός στη διοργάνωση έχουν οι Λύκοι, το καλύτερό τους ρεκόρ στο Champions League! Ο Κέιλορ Νάβας δεν έχει δεχθεί γκολ σε 720 λεπτά στη διοργάνωση και το να κερδίσει απόψε η Ρεάλ χωρίς να δεχθεί γκολ προσφέρεται στο 2.81. Παράλληλα, το Ν.G τιμάται απόψε στο 2.05!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα