ΠΑΟΚ: Ιταλοί και Γερμανοί για Τζαβέλλα

ΠΑΟΚ: Ιταλοί και Γερμανοί για Τζαβέλλα

bet365

Πολύς λόγος γίνεται για τον Γιώργο Τζαβέλλα και το ενδιαφέρον ξένων ομάδων, αν και στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Η πολύ καλή σεζόν του Γιώργου Τζαβέλλα με τον ΠΑΟΚ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων. Όχι μόνο τώρα που άνθρωποι δύο ιταλικών ομάδων (Αταλάντα, Σασουόλο) βρέθηκαν στην Αθήνα και παρακολούθησαν από κοντά τον διεθνή αμυντικό του «Δικεφάλου».

Ο ατζέντης του, Πολ Κουτσολιάκος, είχε και τον Ιανουάριο επαφές με δύο ομάδες της Μπουντεσλίγκα, που είχαν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ενώ το όνομά του Ελληνα ποδοσφαιριστή συνεχίζει να είναι στη λίστα των ομάδων και για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017 με τον ΠΑΟΚ και στα γραφεία της ΠΑΕ δεν έχει φτάσει καμία πρόταση για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή.

Τόσο οι ομάδες της Ιταλίας, όσο και οι ομάδες από τη Γερμανία θα πρέπει να μιλήσουν και να συμφωνήσουν με τον ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που προχωρήσει το αρχικό ενδιαφέρον τους, ενώ σε μια ενδεχόμενη μεταγραφή θα παίξει ρόλο και η θέση του ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα