Ετοιμος για ακόμη ένα «εμπόδιο» ο Ολυμπιακός

Ετοιμος για ακόμη ένα «εμπόδιο» ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη από τον Ηρακλή, στο εξ αναβολής ματς στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Μετά το ματς με τον Πανθρακικό, ο Μάρκο Σίλβα ετοιμάζει τους βασικούς του παίκτες για το ματς της Θεσσαλονίκης με τον Ηρακλή., στο εξ αναβολής ματς της 25ης αγωνιστικής.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει σε Τσόρι και Καμπιάσο. Αμφότεροι δεν έχουν κάτι σοβαρό μιας κι ο πρώτος έχει κάποιες ενοχλήσεις στη μέση κι ο δεύτερος σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο. Επίσης, εκτός έχουν μείνει κι οι Τσιμίκας - Βούρος.

Ετσι, αναμένεται να δούμε μια 11άδα, που το γνωστό 4-2-3-1 θα απαρτίζουν οι: Στο τέρμα λογικά θα δούμε και σήμερα τον Καπίνο, ενώ οι Ντα Κόστα - Μποτία θα είναι το αμυντικό δίδυμο, με τους Σαλίνο και Μαζουακού να είναι στα άκρα. Μιλιβόγεβιτς και Ζντιέλαρα αναμένονται στο κέντρο με τον Φορτούνη να είναι πίσω από τον Ιντέγε, τη στιγμή που στα πλάγια θα κινούνται οι Ερνάνι και Ντουρμάζ.

Για τον Ηρακλή, ο Νίκος Παπαδόπουλος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε σύστημα 4-2-3-1 με τους: Περνίες στο τέρμα και τους Καραγκούνη, Ζιάμπαρη, Τσότρα, Μπουκουβάλα στην άμυνα. Καρασαλίδης και Ιντζόγλου θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ με τους Μπουλούτ, Ρομάνο και Μοντέιρο να είναι η τριάδα πίσω από τον Βέλλιο.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θέλει να συνεχίσει την... σαρωτική του πορεία κι ο Ηρακλής να κοντράρει τον νταμπλούχο Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα