«Ζεσταίνουν» την επίθεση Μακ και Ροντρίγκες

«Ζεσταίνουν» την επίθεση Μακ και Ροντρίγκες

Απόστολος Παγώνης
«Ζεσταίνουν» την επίθεση Μακ και Ροντρίγκες

bet365

Ο Ρόμπερτ Μακ επιστρέφει στην 11αδα του ΠΑΟΚ αναλαμβάνοντας την θέση του Στέφανου Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης. Ο Σλοβάκος επιθετικός αναμένεται να «ζεστάνει» την επίθεση έχοντας για συμπαραστάτες του Ροντρίγκες και Πέλκα.

Ο ξεκούραστος Ρόμπερτ Μακ επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Σλοβάκος επιθετικός έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να καλύψει το κενό που υπάρχει στην επίθεση. Όπως είναι γνωστό ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι τραυματίας, ενώ ο Στέφανος Αθανασιάδης συμπλήρωσε 7 κάρτες στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και θα απουσιάσει για τις επόμενες δύο αναμετρήσεις με Λεβαδειακό και Πλατανία. Ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας για συμπαραστάτες του Ροντρίγκες και Πέλκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα