Σίλβα: «Υποχρέωση να νικήσουμε»!

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα: «Υποχρέωση να νικήσουμε»!

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα έδωσε το... σύνθημά του για νίκη του Ολυμπιακού και στην εξ' αναβολής εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή την Τετάρτη.
Ο Σίλβα είπε στη NOVA για:
Το ματς της Τετάρτης: «Πραγματικά είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζοντας εκτός έδρας θα πρέπει να σεβαστούμε πολύ τον αντίπαλο. Έχει μία ομάδα η οποία δυσκολεύει όποιον την επισκέπτεται. Δε θα είναι, λοιπόν, εύκολο να κερδίσουμε εκεί. Όμως, έχουμε τη φιλοδοξία να πάμε εκεί για τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουμε να παίξουμε. Πιστεύουμε πως την ίδια φιλοδοξία έχει και ο αντίπαλός μας. Θα διεκδικήσει με όλες τις δυνάμεις του τους τρεις βαθμούς. Όμως, πιστεύουμε πως αν ο Ολυμπιακός κάνει ένα καλό παιχνίδι, μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο»
Το πόσο έχει αλλάξει ο Ηρακλής από τον α' γύρο: «Όπως είναι φυσικό, όλες οι ομάδες βελτιώνονται κατά την διάρκεια της χρονιάς. Κάνουν κάποιες αλλαγές και γίνονται πιο δυνατές. Ο Ηρακλής έχει αποδείξει πως είναι μία από αυτές τις ομάδες. Έχει κάνει έναν πάρα πολύ καλό δεύτερο γύρο. Επίσης δυσκολεύει πολύ τους αντιπάλους του όποτε παίζει στην έδρα του. Εμείς θα πρέπει να σεβαστούμε απόλυτα τον αντίπαλό μας όπως κάνουμε πάντα. Όμως είμαστε Ολυμπιακός. Είμαστε μία ομάδα με φιλοδοξία. Είμαστε μία ομάδα που θέλουμε να δείξουμε την υπεροχή μας. Είμαστε οι πρωταθλητές. Θα πάμε εκεί με σκοπό να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Έχουμε την υποχρέωση να νικήσουμε».
Το ροτέισον: «Δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές. Φυσικά θα κάνουμε κάποιες αλλαγές. Θα προσέξουμε περισσότερο τους ποδοσφαιριστές που είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική και ήταν κουρασμένοι από τα παιχνίδια των Εθνικών τους ομάδων. Είναι, λοιπόν, φυσικό να χρησιμοποιήσουμε διάφορους παίκτες. Κάποιοι ξεκουράστηκαν την Κυριακή. Κάποιοι θα χρησιμοποιηθούν την Τετάρτη. Και κάποιοι άλλοι θα παίξουν την επόμενη Κυριακή. Όμως, ένα είναι σίγουρο: όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι και όλοι είναι άξιοι για να υπερασπιστούν τη φανέλα του Ολυμπιακού. Δεν έχει καμία σημασία ποιον θα επιλέξουμε, γιατί όλοι μπορούν να διεκδικήσουν μία θέση. Όλοι μπορούν να φορέσουν την φανέλα του Ολυμπιακού και να βγουν νικητές σε οποιοδήποτε από αυτά τα παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα