Καμία ανησυχία για την αδειοδότηση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Καμία ανησυχία για την αδειοδότηση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Καμία ανησυχία για την αδειοδότηση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

bet365

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με την αδειοδότηση της ομάδας. Κάποιες άλλες εποχές είχε, αλλά με τον Σαββίδη δεν τίθεται καν θέμα…

Στην Μικράς Ασίας, την ίδια ώρα που αρκετές ΠΑΕ αγωνιούν αναφορικά με τις αδειοδοτήσεις, δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το αντίθετο. Ο «Δικέφαλος» κατέθεσε, ελέω Ιβάν Σαββίδη ας μην το ξεχνάμε, έναν πληρέστατο φάκελο στην επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ και απλά περιμένει να εκδοθεί η απόφαση από το πρωτοβάθμιο όργανο της ομοσπονδίας.

Η συμβολή του Ιβάν Σαββίδη στο συγκεκριμένο κομμάτι είναι καθοριστική και αποδεικνύει, ότι ο ΠΑΟΚ είναι αυτή την στιγμή μια από τις λίγες ποδοσφαιρικές ομάδες στην Ευρώπη, που δεν αντιμετωπίζει κανένα οικονομικό πρόβλημα, άρα και στο θέμα της αδειοδότησης δεν υφίσταται κανένας προβληματισμός και καμία αγωνία, όπως συνέβαινε πριν από την έλευση του Ελληνα ομογενή επιχειρηματία στην ομάδα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να βγουν οι πρωτόδικες αποφάσεις από το πρωτοβάθμιο όργανο της ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα