«Σίγουρα τέλος ο Τουρέ από τη Σίτι»

Κώστας Ζάλιαρης
«Σίγουρα τέλος ο Τουρέ από τη Σίτι»

bet365

Σίγουρη χαρακτήρισε την αποχώρηση του Γιάγια Τουρέ από τη Μάντσεστερ Σίτι το φετινό καλοκαίρι, ο ατζέντης του Ιβοριανού, Ντιμίτρι Σέλουκ. «Δεν θα κάνει τη διαφορά το οικονομικό, θέλουμε πειστικό πρότζεκτ» είπε...

Το γεγονός πως μίλησε με τέτοια σιγουριά, ίσως και ν' αποδεικνύει πράγματι πως η επόμενη σεζόν δεν θα βρει τον υψηλόσωμο χαφ στους «πολίτες» για τη νέα εποχή υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Γιάγια Τουρέ δείχνει να ψάχνεται για τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό και ο εκπρόσωπός του, Ντιμίτρι Σέλουκ, δήλωσε κατηγορηματικά πως: «Δεν πρόκειται να είναι και του χρόνου στη Σίτι. Μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό...».

Ερωτηθείς για τις προτάσεις που ενδεχομένως να υπάρχουν ήδη για τον πελάτη του, ο δημοφιλής μάνατζερ είχε να πει: «Θα τις εξετάσουμε όλες και θα επιλέξουμε την καλύτερη. Αυτή τη στιγμή δεν μας κάνει τη διαφορά το οικονομικό κομμάτι, όσο το πρότζεκτ που μπορεί να μας παρουσιάσει μια ομάδα.

Η Ίντερ είναι από τους σπουδαίους συλλόγους, η σχέση του Γιάγια με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι εξαιρετική και το πλάνο των “νερατζούρι” ενδιαφέρον και πειστικό. Ακόμα, όμως, δεν υπάρχει κάποια απόφαση από μέρους μας».

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Λεβάντε – Σπόρτινγκ Χιχόν, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί κόκκινη πέναλτι στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα