Αποθέωση, πριμ και αισιοδοξία

Θοδωρής Βασίλης
Αποθέωση, πριμ και αισιοδοξία

bet365

Αποθέωση για τους παίκτες του Πανιωνίου και τον Ουζουνίδη στα αποδυτήρια, που θα λάβουν πριμ 5 χιλιάδες ευρώ, με τον Γκαγκάτση να είναι αισιόδοξος για την αδειοδότηση.

Με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος «κλείδωσε» την παρουσία του στην πεντάδα και υπάρχει κάθε λόγος το κλίμα να είναι πανηγυρικό στη Νέα Σμύρνη. Μάλιστα, οι Ζαμάνης, Δάρας και Σκούρας πήγαν στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του αγώνα, και αποθέωσαν όλους τους παίκτες ξεκινώντας από τον Τάσο Μπακασέτα, αλλά και τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Μέσα στο πανηγυρικό κλίμα μπήκε και εκπρόσωπος ενός εκ των χορηγών των «κυανέρυθρων» για να δώσει πριμ ύψους 5 χιλιάδων ευρώ. Από εκεί και πέρα, ο Γκαγκάτσης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο Ιστορικός θα λάβει την πολυπόθητη άδεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα