Κυριακίδης: «Να ξανά γίνουμε μια γροθιά»

Απόστολος Παγώνης
Κυριακίδης: «Να ξανά γίνουμε μια γροθιά»

bet365

Ο Παύλος Κυριακίδης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και για την επόμενη μέρα στον Ηρακλή.

Ο μέσος του Γηραιού με δηλώσεις αρχικά είπε τα εξής: «Νομίζω ότι για ένα ακόμη παιχνίδι δεν μπήκαμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και το πληρώσαμε. Είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για εμάς και πρέπει να ανακάμψουμε για να μην χαλάσουμε την εικόνα μας στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος»

Για το τι τους είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος στα αποδυτήρια είπε: «Προσπάθησε να μας ανυψώσει το ηθικό. Μας είπε να σηκώσουμε το κεφάλι και νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο, υπήρχε και όρεξη και διάθεση από την πλευρά μας, αλλά δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις λιγοστές ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν».

Για το τι προσδοκά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είπε: «Αυτή η ομάδα πρέπει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Και αυτό πρέπει να το κάνουμε εμείς, αρχής βάζοντας τα στοιχεία που είχαμε εξ’ αρχής. Από αύριο πρέπει να ξαναγίνουμε μια γροθιά και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να φτάσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα