Επαφή Κουτσολιάκου με Λεβερκούζεν για Φορτούνη

Επαφή Κουτσολιάκου με Λεβερκούζεν για Φορτούνη

Gazzetta team
Επαφή Κουτσολιάκου με Λεβερκούζεν για Φορτούνη

bet365

Επαφή ανάμεσα στον μάνατζερ του Κώστα Φορτούνη, Πολ Κουτσολιάκο, και τη Λεβερκούζεν φαίνεται πως υπήρξε, με τις «ασπιρίνες» να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του διεθνούς μέσου ενόψει καλοκαιριού.

Ο Κώστας Φορτούνης διανύει μια εξαιρετική σεζόν και ήδη βρίσκεται σε επαφές με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του συμβολαίου του, με τους «ερυθρόλευκους» να σκοπεύουν να ανταμείψουν με αύξηση αποδοχών τον διεθνή μέσο για τις εμφανίσεις του.

Παρ' όλα αυτά ακόμα δεν έχει υπάρξει οριστική συμφωνία, καθώς μία από τις εκκρεμότητες που πρέπει να λυθούν αφορά τη ρήτρα αποδέσμευσης του άσο των ερυθρολεύκων», με την πλευρά του παίκτη να φαίνεται πως οριοθετεί ως ταβάνι τα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός κάπου ψηλότερα.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Μαρσιάλ σκοράρει το πρώτο γκολ στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Εβερτον.

Το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων για τον Φορτούνη παραμένει ταυτόχρονα έντονο και σύμφωνα με τη «Sportday» ο μάνατζερ του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκος, φέρεται να είχε μια πρώτη επαφή με τη Μπάγερν Λεβερκούζεν.

Μάλιστα όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, οι συζητήση μεταξύ των δύο πλευρών εξελίχθηκε καλύτερα απ΄ ότι αναμενόταν, με τις «Ασπιρίνες» να έχουν εξαιρετική γνώμη για την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα