Ερωτηματικά γύρω από το σκάνδαλο ντόπινγκ στην Αγγλία

Gazzetta team
Ερωτηματικά γύρω από το σκάνδαλο ντόπινγκ στην Αγγλία

bet365

Το δημοσίευμα των «Sunday Times» που θέλει ποδοσφαιριστές της Premier League να είναι μπλεγμένοι σε σκάνδαλο ντόπινγκ έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή, ωστόσο υπάρχουν και αρκετά ερωτηματικά.

Στους Sunday Times της 3/4 γίνεται λόγος για συμμετοχή ποδοσφαιριστών της Premier League σε σκάνδαλο ντόπινγκ, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, ωστόσο γύρω από το θέμα υπάρχουν και ορισμένα ερωτηματικά.

Αυτά έχουν να κάνουν με τον Βρετανό Δρ. Μαρκ Μπόναρ, ο οποίος είναι το πρόσωπο που αποκαλύπτει το φερόμενο σκάνδαλο ντόπινγκ. Ο Εν λόγω γιατρός έχει δηλώσει πως είχε επαφές με ποδοσφαιριστές συλλόγων της Premier, όπως είναι οι Τσέλσι, Άρσεναλ, η Λέστερ, αλλά και η Μπεριμνγκχαμ, όμως δεν έχουν γίνει γνωστά ονόματα ποδοσφαιριστών, καθώς και το αν αγωνίζονται ακόμα σε ομάδες της Αγγλίας ή μπορεί να έχουν περάσει κατά το παρελθόν. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως όπως τονίζουν και οι ίδιοι οι Times, δεν υπάρχουν κάποια άλλα επιπρόσθετα στοιχεία ως αποδείξεις, πέρα από τα όσα ισχυρίζεται ο Μπόναρ.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Πανιώνιος - ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, αινίγματα δημιουργεί και η αναφορά της «Daily Mirror» πως ο Δρ. Μπόναρ στο παρελθόν, προκειμένου να μη σταματήσει η πληρωμή του, είχε ισχυριστεί σε ασθενή του πως η θεραπεία του καρκίνου του προχωρούσε με ενθαρρυντικούς ρυθμούς, κάτι που δεν ίσχυε, καθώς ο ασθενής βρισκόταν στο τελικό στάδιο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του έπειτα από ένα μικρό διάστημα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα