Μπαρμπόσα: «Ανοιχτός για νέο συμβόλαιο»

Μπαρμπόσα: «Ανοιχτός για νέο συμβόλαιο»

Gazzetta team
Μπαρμπόσα: «Ανοιχτός για νέο συμβόλαιο»

bet365

Θετικός στο να συζητήσει με την ΑΕΚ για επέκταση του συμβολαίου δήλωσε ο Ελντερ Μπαρμπόσα, δηλώνοντας πολύ χαρούμενος στην Ενωση.

Ο Πορτογάλος άσος μίλησε στη Nova και αναφέρθηκε στο θέμα του συμβολαίου του αλλά και στον αγώνα της Κυριακής με την Καλλονή στη Μυτιλήνη. Αναλυτικά όσα είπε.

Για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου: «Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και είμαι πολύ χαρούμενος που κάνω καλή χρονιά και βοηθάω την ομάδα. Αν και όταν η διοίκηση με προσεγγίσει για να συζητήσουμε την επέκταση του συμβολαίου μου θα είμαι ανοιχτός σ' αυτή. Εμένα το μόνο που με απασχολεί είναι να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Ο κόσμος με έχει δεχθεί πολύ καλά και νιώθω ότι με αγαπάει, άρα αν έρθει μια πρόταση από την πλευρά της διοίκησης θα πάω με καλή πρόθεση για να τη συζητήσω».

Για το ματς με την Καλλονή: «Στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια δεν είχαμε την απόδοση που έπρεπε. Το πιο σημαντικό όμως αυτή τη στιγμή είναι να πάρουμε τους τρεiς βαθμούς σε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, έτσι ώστε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο δυνατά στα πλέι οφ. Σίγουρα μπορούμε να κάνουμε το 3/3 ως το τέλος αλλά πρώτα θα πρέπει να βελτιωθούμε αγωνιστικά για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι όταν πρέπει. Αυτό που θέλουμε είναι να αυξήσουμε την ένταση στο παιχνίδι μας. Να δείξουμε μεγαλύτερη ετοιμότητα και να παίξουμε πιο έξυπνα. Η Καλλονή πιστεύω ότι θα στηθεί πίσω και θα μας περιμένει. Θα θελήσει να εκμεταλλευθεί τα δικά μας λάθη, αλλά νομίζω ότι στο τέλος να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα