Για την... πέμπτη θέση!

Δημήτρης Τομαράς
Για την... πέμπτη θέση!

bet365

Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρονται στη Λιβαδειά, με... φόντο την έκτη θέση, που μπορεί να φέρει και την πέμπτη, αν δεν αδειοδοτηθεί κάποια ομάδα από την πεντάδα.

Μπορεί να έχουμε μάχη εντός αγωνιστικού χώρου για πέμπτη και έκτη θέση, ωστόσο έχουμε και εκτός, με δεδομένο ότι περιμένουμε να δούμε ποιες ομάδες της Σούπερ Λίγκας θα λάβουν αδειοδότηση για τη νέα σεζόν. Έτσι, ο... μαραθώνιος για την έκτη θέση σημαίνει και για την πεντάδα, με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα να κοντράρονται στη Λιβαδειά όντας στις υποψήφιες ομάδες.

Την πέμπτη θέση έχουν θέσει ως στόχο στον ΠΑΣ, με το διπλό της ομάδας των Ιωαννίνων στη Λιβαδειά να προσφέρεται σε απόδοση 2.75 στη Novibet.

Τέσσερις απουσίες

Οι γηπεδούχοι Βοιωτοί θα υποδεχτούν τους Ηπειρώτες με τέσσερις απουσίες, καθώς ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τσιντώτα, Καψάσκη, Ντομοβτσίσκι και στον τιμωρημένο Ουόν. Όσον αφορά την 11άδα, θα παρατάξει τον Βερέμκο κάτω από τα δοκάρια, τον Μουλόπουλο δεξιά στην άμυνα, τον Μανωλά αριστερά και τους Τριποτσέρη, Μεντί στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Μαχαίρας, Μαχαμάτ και μπροστά τους οι Μίνγκας, Γιακουμάκης στις πτέρυγες και ο Ατζαγκούν επιτελικός. Στην κορυφή του 4-2-3-1 ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Χωρίς Μανιά, Σκόνδρα

Στον αντίποδα ο φιλοξενούμενος «Άγιαξ» πάει στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας χωρίς τους τιμωρημένους Μανιά, Σκόνδρα, οι οποίοι δεν είναι και έτοιμοι. Σε ό,τι έχει να κάνει με το αρχικό σχήμα, ο Γιάννης Πετράκης μένει πιστός στο 3-5-2. Ο Περιστερίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μιχαήλ, Τζημόπουλο, Μπέριο να αποτελούν την τριάδα της άμυνας. Μπροστά τους δεξιά ο Καρανίκας, αριστερά ο Ναδάλες και στον άξονα οι Τσουκαλάς, Λίλα, Ακόστα. Επιθετικό δίδυμο οι Γιάκος, Ίλιτς.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Λεβαδειακός (11ος, 33 β.) - ΠΑΣ Γιάννινα (6ος, 35 β.): Κυριακή 3/4 19:00, Novasports Extra1

Λεβαδειακός (4-2-3-1): Βερέμκο - Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Μεντί, Μανωλάς - Μαχαίρας, Μαχαμάτ, Μίνγκας, Ατζαγκούν, Γιακουμάκης - Μάντζιος.

Αποστολή: Μοσχονάς, Τόπι, Μάγκας, Τσουρίκοβ, Παππάς, Μπελγκαζουανί, Μερεμπασβίλι, Μπεν.

Απόντες: Τσιντώτας, Καψάσκης, Ντομοβτσίσκι (τραυματίες), Ουόν (τιμωρημένος).

ΠΑΣ Γιάννινα (3-5-2): Περιστερίδης - Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ - Καρανίκας, Τσουκαλάς, Λίλα, Ακόστα, Ναδάλες - Γιάκος, Ίλιτς.

Αποστολή: Πασχαλάκης, Γαρουφαλιάς, Κούτρης, Νικολιάς, Ηλιάδης, Στρούνα, Κοζορώνης, Φερφελής.

Απόντες: Μανιάς, Σκόνδρας (ανέτοιμοι και τιμωρημένοι).

Γήπεδο: Δημοτικό Λιβαδειάς

Διαιτητής: Βοσκάκης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα