Για το γόητρο και το πρεστίζ...

Δημήτρης Τομαράς
Για το γόητρο και το πρεστίζ...

bet365

Βαθμολογικό κίνητρο και γενικότερο ενδιαφέρον δεν υπάρχει. Ολυμπιακός και Πανθρακικός θα παίξουν στο κεκλεισμένων των Θυρών Καραϊσκάκη (19.00, NS3) για το γόητρό τους.

Ο Ολυμπιακός έχει και τιμωρημένο παίκτη και απουσίες αλλά και ορισμένους βασικούς που άφησε εκτός ο Μάρκο Σίλβα. Ως προς την 11άδα του ο Καπίνο θα είναι στο τέρμα και οι Μποτία - Σιόβας στα στόπερ με τους Ελαμπντελαουί - Σαλίνο να είναι τα δύο ακραία μπακ. Κασάμι και Καμπιάσο θα είναι τα δύο χαφ, ο Τσόρι λογικά θα είναι ο οργανωτής, οι Ερνάνι και Πάρντο στα άκρα και ο Πουλίδο στην κορυφή.

Για τους Πειραιώτες πρακτικά δεν σημαίνει κάτι αυτό το ματς. Ωστόσο Σίλβα δεν έχει αφήσει τους παίκτες του σε ησυχία. Δεν θέλει με τίποτα χαλάρωση και ζητάει καλά ματς και νίκες μέχρι τέλους.

Από εκεί και πέρα στον Πανθρακικό όσον αφορά στην 11άδα που θα παρατάξει ο Σέρβος Στοϊνοβιτς ένας πιθανός σχηματισμός είναι το 4-2-3-1, με τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, τον Παπαγεωργίου δεξιά στην άμυνα, τον Χρήστου αριστερά και τους Μελίσση, Μπουγαΐδη στα στόπερ.
Αμυντικά χαφ οι Τσιάρας, Γαβριηλίδης και μπροστά τους ο Ντιγκινί δεξιά, ο Μπαϊκαρά αριστερά και επιτελικός ο Μουδούρογλου. Στην κορυφή δεν αποκλείεται να δούμε τον Νικόλτση. Σε αγωνιστικό επίπεδο οι δύο ομάδες βαθμολογικά είναι αδιάφορες. Ο γηπεδούχος έχει κλειδώσει τον τίτλο και από τον Φλεβάρη ενώ η τύχη του Πανθρακικού έχει κριθεί... Ίσως να είναι και το μοναδικό ματς της Κυριακής που είναι τόσο αδιάφορο.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ολυμπιακός (4-2-3-1): Καπίνο - Ομάρ, Μποτία, Σιόβας, Σαλίνο - Κασάμι, Καμπιάσο - Τσόρι, Ερνάνι και Πάρντο - Πουλίδο.
Αποστολή: Ντουρμάζ, Φορτούνης, Χουτεσιώτης, Σεμπά, Τσιμίκας, Βούρος και Ζντιέλαρ.
Απόντες: τιμωρημένος ο Ντα Κόστα, στομαχικές διαταραχές ο Φουστέρ και εκτός οι Ρομπέρτο, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς και Ιντέγιε.
Πανθρακικός (4-2-3-1): Αθανασιάδης - Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαϊδης, Χρήστου - Τσιάρας και Γαβριηλίδης - Ντιγκινί, Μπαϊκαρά και Μουδούρογλου - Νικόλτσης.
Αποστολή: Γιούδας, Ρούσσος, Ποτουρίδης, Ζδράβος, Ηλιάδης, Γαβριηλίδης, Ψάλτης και Ίγκορ.
Απόντες: Τζάνης (τραυματίας), Μεχία, Λαδάκης, Χασομέρης, Ροζέριο και Χαβίτο.
Γήπεδο: Καραϊσκάκη
Διαιτητής: Φουκάκης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα