Πάρντο: «Το πολυτιμότερο για μένα η αγάπη του κόσμου»!

Πάρντο: «Το πολυτιμότερο για μένα η αγάπη του κόσμου»!

Δημήτρης Τομαράς
Πάρντο: «Το πολυτιμότερο για μένα η αγάπη του κόσμου»!

bet365

Το κίνητρο για το Champions League ήταν μεγάλο και τον έφερε στην Αθήνα παρά το ενδιαφέρον Ισπανών. Ο Φελίπε Πάρντο μίλησε σε ισπανική ιστοσελίδα για Ολυμπιακό και το μέλλον του.
Ο διεθνής Κολομβιανός άσος τόνισε στο Fichajes.com για:
Το ότι πήρε πρωτάθλημα στην Ελλάδα και πως πέρασε τον όμιλο του Champions League καθώς και ένα σχόλιο για την χρονιά: Είναι μία πολύ καλή σεζόν. Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα ήταν ότι έπαιξα στο Champions League και πήγα τόσο καλά. Αυτό ήταν που ήθελα και αυτό έκανα. Εάν υπάρχει μία λέξη για να περιγράψω την σεζόν, για να κάνω την αποτίμησή της θα έλεγα εξαιρετική. Το να γίνεις πρωταθλητής στην Ελλάδα δεν είναι κάτι που το πετυχαίνεις κάθε μέρα.
Την πρώτη του χρονιά στην Αθήνα: Οι φανς του Ολυμπιακού είναι τρομεροί. Εξαιρετικοί και διαφορετικοί. Τους συγκρίνω μόνο με αυτούς σε Κολομβία και Αργεντινή, γιατί και εκεί οι οπαδοί είναι μέσα στην χαρά, την ευφορία για το παιχνίδι και στηρίζουν πολύ τις ομάδες τους. Οι .άνθρωποι εδώ ζητούν πάρα πολλά από τους παίκτες και τους δείχνουν όμως και πολύ αγάπη και μεγάλη εκτίμηση. Όταν βγαίνω στον δρόμο είναι πολύ φιλικός ο κόσμος και μου δείχνει την αγάπη του και τα αισθήματά του. Μου ζητούν να βγούμε φωτογραφίες και αυτόγραφα. Αυτή είναι η αξία της παρουσίας μου. Είναι ότι πιο πολύτιμο έχω αποκομίσει εδώ.
Την επιβράβευσή του από τον κόσμο: Οι φανς είναι πολύ χαρούμενοι. Εκτός από τον τίτλο κερδίσαμε και τον Παναθηναϊκό, που ήταν πολύ σημαντικό και μας έδωσε και τεράστια χαρά. Είναι το ματς που χαρακτηρίζεται και είναι το πιο σημαντικό στην Αθήνα και την Ελλάδα. Ένα μεγάλο ντέρμπι και η νίκη μας είχε πολύ μεγάλη σημασία. Είναι το παιχνίδι για το οποίο ζουν και αναπνέουν οι φίλαθλοι.
Το κλειδί για τον τίτλο: Μία ομάδα που έχει σεβασμό, απόλυτο σεβασμό για ότι κάνει και τα δίνει όλα είναι ομάδα που μπορεί να πετύχει. Στις προπονήσεις ήμασταν σαν μία μεγάλη οικογένεια και το ίδιο στο γήπεδο. Το κλίμα που υπήρχε στην ομάδα το αποτυπώναμε στον αγωνιστικό χώρο.
Το ενδιαφέρον ισπανικών ομάδων το περασμένο καλοκαίρι και το κίνητρό του να πάει στον Ολυμπιακό: Ήταν η ομάδα. Το μέγεθος του Ολυμπιακού. Μεγάλο όνομα και αναγνωρισμένο στην Ευρώπη. Το ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να μην προκαλεί αίσθηση σε πολλούς, όμως ο Ολυμπιακός πάντα κάνει καλές χρονιές στην Ευρώπη. Και στο Champions και στο Europa League. Η Ευρώπη πάντα παίζει μεγάλο ρόλο. Ο Ολυμπιακός βρήκε τον τρόπο να κάνει καλά πράγματα στο Champions League και εγώ ήθελα να είμαι ένα κομμάτι του.
Το να είμαι στην πρώτη μου χρονιά στο Champions League ήταν κάτι πολύ καλό και σημαντικό. Σου δίνεται μία μοναδική ευκαιρία. Στην Αθήνα με μνημονεύουν και με θυμούνται για όσα έκανα, όπως και για την υπόλοιπη ομάδα. Στην Λίγκα δεν προσέφερα όσα πραγματικά θα ήθελα και θα μπορούσα. Είχα δύο τραυματισμούς και έμεινα κάποιο διάστημα έξω. Αυτό με έκανε να χάσω και ματς και ρυθμό ενώ έχασα και τους αγώνες στο Europa.
Το ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ που το γύρισε μόνος του: Ήταν κάτι το φανταστικό. Κατακπληκτικό για όλους. Και για μένα προσωπικά. Ήρθα από τον πάγκο και έδωσα τη νίκη, κάτι που πραγματικά δεν είχα φανταστεί ότι θα γινόταν. Ήταν κάτι που με εξίταρε και μου έδωσε πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις μου.
Τον αγώνα με την Άρσεναλ που απέκλεισε τον Ολυμπιακό από την συνέχεια του Champions League: Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία. Παίζαμε όμως με την Άρσεναλ που έχει μεγαλύτερη εμπειρία από εμάς σε τέτοιου τύπου αγώνες.
Την Εθνική: Είμαι περήφανος. Και για την κλήση μου και για την συμμετοχή μου. Είναι μεγάλη υπηρηφάνεια το να εκπροσωπείς την χώρα σου. Είναι κάτι που πάντα ήθελα. Από τότε που ήμουν μικρός αυτό επιζητούσα. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η δυνατότητα να παίξω στην Εθνική. Είναι κάτι που σε... σημαδεύει για πάντα στην ζωή σου και την καριέρα σου. Ευχάριστα εννοώ. Σε κάνει να θέλεις να συνεχίσεις και να βελτιώνεσαι.
Ελπίζω να είμαι στις επιλογές για το Κόπα Αμέρικα. Τα παιχνίδια δεν είναι τόσα πολλά, όμως σου ανοίγει άλλες προοπτικές. Έχω κάνει πολλή και μεγάλη δουλειά και ελπίζω να είμαι εκεί και να μπορέσω να προσφέρω.
Την σημερινή Εθνική Κολομβίας: Υπάρχει νέο υλικό. Νέοι ταλαντούχοι παίκτες. Είναι μία άκρως ενδιαφέρουσα... μείξη από Ευρώπη και Κολομβία και τα πηγαίνουν καλά, όπως είχε γίνει στα ματς με Βολιβία και Εκουαδόρ. Αυτό που έγινε στο Μουντιάλ ήταν κάτι που... σημάδεψε την χώρα θετικά και αυτή η νέα γενιά δίνει και θα δώσει μεγάλες και πολλές χαρές.
Τα τελευταία ματς της σεζόν: Πρώτα να τελειώσει καλά και σωστά η χρονιά. Έχουν μείνει λίγα ματς, όμως θέλω και θέλουμε να κλείσει καλά η χρονιά. Σε καλό επίπεδο για να πάω μετά Εθνική και να τα δώσω όλα. Αυτό μπορεί να μου δώσει την δυνατότητα να ανοίξω... πόρτες και σε πιο μεγάλες Λίγκες. Μάχομαι πάντα για το καλύτερο δυνατό και ως προς την καριέρα μου. Όλα εξαρτώνται από την δουλειά που θα κάνω στα επόμενα ματς. Πάντα μετράει το πως κλείνεις μία σεζόν. Οι επιδόσεις και οι εμφανίσεις σου είναι τέτοιες που μπορούν να διασφαλίσουν μία ευκαιρία σε Γερμανία, Ιταλία ή Ισπανία. Είναι κάτι που θα το δει ο εκπρόσωπός μου. Όμως εγώ έχω μία δουλειά εδώ και συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα στην ομάδα και να επιδιώκω το καλύτερο για τα ματς εντός και εκτός Ελλάδας. Και βέβαια πάντα να βελτιώνομαι.
- Ο Πάρντο αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια τους Χάμες Ροδρίγκες, Κάρλος Μπάκα και Άντριαν Ράμος και στις δυσκολίες του Χάμες στην Ρεάλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα