Με Βεργώνη και αλλαγές η Βέροια

Με Βεργώνη και αλλαγές η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Με Βεργώνη και αλλαγές η Βέροια

bet365

Ο Βεργώνης συμπεριλήφθηκε, όπως αναμενόταν, στην αποστολή της Βέροιας για το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με τον Ελευθερόπουλο να κάνει αλλαγές.

Την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (3/4 19:00) ολοκλήρωσε το Σάββατο (2/4) η Βέροια. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, με το πέρας της οποίας ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή.

Ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μπατιόν, Αμπντούν, Γεωργιάδη, Κόλα, Ετζενγκέλε, στον άρρωστο Γιουσούφ, στον τραυματία και τιμωρημένο Σιόντη, ενώ εκτός έμειναν και οι Όστοϊτς, Καϊκούτ.

Αντίθετα, σε αυτή επέστρεψε, ύστερα από αρκετό καιρό απουσίας, ο Βεργώνης, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Λόπεζ, Καντιμοίρης, Νέτο, Μαλόν, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Μαραγκός, Μπαλάφας, Καρακώστας, Βεργώνης, Άρτσε, Μαγέφσκι, Ανάκογλου, Μεληκιώτης, Ξόμπλιος, Μάνος, Ναζλίδης.

Με αλλαγές στη Λεωφόρο

Όσον αφορά την 11άδα που θα παρατάξει ο Ελευθερόπουλος, δεν αναμένεται να αλλάξει το 4-2-3-1, αλλά πρόσωπα, με βάση τις απουσίες που υπάρχουν. Συγκεκριμένα, ο Λόπεζ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μαλόν δεξιά στην άμυνα, ο Γιαννούλης αριστερά, με τον Πούγγουρα να παίρνει πιθανότατα θέση δίπλα στον Μαραγκό στα στόπερ.

Στα χαφ έχει κερδίσει... πόντους να είναι ο Μπαλάφας αντί του Σιόντη δίπλα στον Άρτσε, ενώ θέση στην κορυφή της επίθεσης διεκδικεί ο Μάνος, με τον Ναζλίδη να πηγαίνει πίσω του, τον Ανάκογλου δεξιά και τον Μαγέφσκι αριστερά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα