Καλή επιστροφή με 4άρες! (vids)

Gazzetta team
Καλή επιστροφή με 4άρες! (vids)

bet365

Αρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψαν στη δράση με άνετες νίκες κόντρα σε Γουότφορντ (4-0) και Μπόρνμουθ (0-4) αντίστοιχα και κρατούν γερά το σεντόνι. «Κηδεία» για Νιούκαστλ.

Ομορφο ήταν το απόγευμα του Σαββάτου (02/04) για Gunners και Citizens καθώς αμφότεροι πήραν άνετες νίκες και πλέον έχουν διαφορά ασφαλείας από την Γουέστ Χαμ, η οποία έχασε έδαφος μετά το εντός έδρας 2-2 με την Κρίσταλ Πάλας. Καταδικαστική ήττα θρίλερ από την Νόριτς υπέστη η Νιούκαστλ (3-2) η οποία βρίσκεται πολύ κοντά σε δεύτερο υποβιβασμό τα τελευταία χρόνια. Με 2-2 έληξε και το Στόουκ-Σουόνσι και χωρίς τέρματα το Σάντερλαντ - Γουέστ Μπρομ.

Η Γιουβέντους έχει στρέψει το βλέμμα μόνο στο πρωτάθλημα και την διατήρηση των κεκτημένων της! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Γιουβέντους - Εμπολι, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Ντιμπάλα πετύχει το 1ο γκολ στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Επιβλητική Αρσεναλ
Η Αρσεναλ έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και μετά το διπλό στο Goodison Park επί της Εβερτον έκανε κομμάτια στο Emirates της Γουότφορντ (4-0), παίρνοντας εκδίκηση για τον αποκλεισμό από το FA Cup στο ίδιο γήπεδο. Μόλις στο 5' άνοιξε το σκορ η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ όταν ο Ιβόμπι έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Αλέξις Σάντσες πήρε την κεφαλιά, ο Αουρέλιο Γκόμες απέκρουσε αλλά ο Χιλιανός ήταν στο σωστό σημείο για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Η Αρσεναλ κυριάρχησε, είχε φάσεις με Ιβόμπι, Γουέλμπεκ, έφτασε την κατοχή στο 70%-30% και στο 38' έκανε το 2-0 με τον Ιβόμπι να τελειώνει τη φάση μέτα από την περιοχή μετά το γύρισμα του Σάντσες.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έπαιξαν ακόμα πιο ωραία μπάλα και το συνδύασαν με δύο ακόμα γκολ. Στο 48' ο Μπεγιερίν έκανε το σουτ ύστερα από απόκρουση της άμυνας με την μπάλα να βρίσκει στον Γουάτσον και να νικά τον Γκόμες (2-3) και στο επόμενο λεπτό ο Ιβόμπι με ωραία κίνηση και αριστερό πλασέ είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Οζίλ να μην μπορεί να σκοράρει στην επανάφορά. Στο 53' ο Γερμανός playmaker δεν νίκησε τον Γκόμες και στο 70' η Γουότφορντ είχε την καλύτερη ευκαιρία της αλλά ο Οσπίνα απέκρουσε το ωραίο σουτ του Ντίνι. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 90' ο Γουόλκοτ από κοντά ύστερα από εξαιρετική δουλειά από αριστερά και γύρισμα του Ζοέλ Κάμπελ.

AFC Bournemouth v Manchester City - Barclays Premier League

Καθάρισε γρήγορα η Σίτι
Μετά το 0-0 με την Νόριτς και την ήττα στο ντέρμπι από την Γιουνάιτεντ (0-1) η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στον ίσιο δρόμο πριν πάρει στο Παρίσι για το πρώτο ματς των «8» του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Citizens επικράτησαν 0-4 κόντρα στην Μπόρνμουθ και αύξησαν τη διαφορά από την Γουέστ Χαμ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Νόριτς. Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο ματς με το σουτ του Κινγκ, όμως δέχθηκε τρία γκολ σε 12 λεπτά. Στο 7' μετά το κόρνερ του Νάβας η μπάλα πέρασε για τον Φερνάντο που σκόραρε με ωραίο πλασέ από το πέναλτι και στο 12' μετά το λάθος της άμυνας της Μπόρνμουθ, ο Αγουέρο έδωσε στον Σίλβα, εκείνος τσίμπησε για τον Ντε Μπρόινε και ο Βέλγος συνδύασε την επιστροφή του με ένα όμορφο τέρμα (0-2).

Στο 19' ο Νάβας έκανε ξανά τη δουλειά από δεξιά καθώς μετά τη σέντρα του ο Κουν Αγουέρο με κεφαλιά έκανε το 0-3. Στο 25' θα μπορούσε να έρθει ένα ακόμα γκολ για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, όμως μετά το σουτ του η μπάλα πήγε στο δοκάρι του Μπόρουτς. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Αλεξάντερ Κολάροφ με ωραίο μπάσιμο στην περιοχή και τρομερό τελείωμα στο παραθυράκι του Πολωνού keeper.

Norwich City v Newcastle United - Barclays Premier League

Απίθανο ματς, Νόριτς για σωτηρία
Σε ένα απίθανο ματς, σε ένα από τα πιο... τρελά της σεζόν η Νόριτς με τέρμα στις καθυστερήσεις επικράτησε 3-2 της Νιούκαστλ και βρέθηκε στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη! Δυο φορές ισοφάρισε η ομάδα του Μπενίτεθ με τον Μίτροβιτς, αλλά λύγισε από την πίεση και το άγχος! Μια ευκαιρία και... τέλος για τους φιλοξενούμενους στο α' μέρος, όταν ο Σισέ με κεφαλιά δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα. Τα Καναρίνια είχαν τον έλεγχο, είδαν τον Μποκανί στο 19' να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε. Ο Κονγκολέζος φορ είχε ακόμα μια φάση στο 33', αλλά ο Ελιοτ έσωσε την εστία του. Η Νόριτς πίεζε και στις καθυστερήσεις από ασίστ του Μπράντι ο Κλόζε πέτυχε το 1-0!

Η ομάδα του Μπενίτεθ που δεν είχε ούτε ένα σουτ εντός εστίας στο α' μέρος μπήκε δυνατά, όμως ο Σισέ έχασε την ευκαιρία της χρονιάς, αφού δεν μπόρεσε σε κενή εστία να σκοράρει. Ωστόσο, στο 71' από ασίστ του Τάουνσεντ ο Μίτροβιτς με κεφαλιά πέτυχε το 1-1. Μόλις... 130'' χρειάστηκαν για την απάντηση της Νόριτς και ο Μποκανί με εξαιρετική ενέργεια πέτυχε το 2-1. Η Νιούκαστλ ρίσκαρε και στο 86' κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ο' Νιλ. Ο Μίτροβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και πέτυχε το 2-2! Την τελευταία λέξη όμως είπε ο Ολσον, ο οποίος στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το 3-2 κι έστειλε τη Νιούκαστλ πιο κοντά στην Τσάμπιονσιπ!

Εχασε την ευκαιρία η Γουέστ Χαμ
Μεγάλη ευκαιρία να παραμείνει ολοζώντανη στη μάχη της τετράδας έχασε η Γουέστ Χαμ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με την Κρίσταλ Πάλας! Η αυστηρή αποβολή στον Κουγιατέ έπαιξε καθοριστικό ρόλο και τα Σφυριά βρέθηκαν στο -3 από τη Σίτι! Μόλις στο 15' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, με τον Ντιλέινι να εκμεταλλεύεται τη γκάφα του Αντριαν και να πετυχαίνει το 1-0! Η Γουέστ Χαμ απάντησε, τα κενά των φιλοξενούμενων ήταν αρκετά και τα Σφυριά έκαναν την ανατροπή! Ο Λαντσίνι στο 18' με δυνατό σουτ πέτυχε το 1-1 και στο 41' ο Παγιέ με απίθανη εκτέλεση σημείωσε το 2-1! Ο Σακό έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 67', ωστόσο στην επόμενη φάση η Πάλας βρέθηκε με παίκτη παραπάνω. Αυστηρή αποβολή στον Κουγιατέ και στο 75' ήρθε το 2-2. Ο Ογκμπόνα έδιωξε άσχημα και ο Γκέιλ από κοντά ισοφάρισε για την ομάδα του Πάρντιου!

West Ham United v Crystal Palace - Barclays Premier League

Φόστερ εσύ σούπερ σταρ
Ο γκολκίπερ της Γουέστ Μπρομ έκανε απίθανο παιχνίδι, έπιασε τα... άπιαστα και στάθηκε εμπόδιο στη Σάντερλαντ. Οι Μαυρόγατες δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, έμειναν στο μηδέν και πλέον βρίσκονται στο -4 από τη ζώνη παραμονής. Το πρέσινγκ των γηπεδούχων ασφυκτικό, όμως Ντεφό και Μπορίνι έχασαν μοναδικές ευκαιρίες να σκοράρουν, αν και τεράστιο μερίδιο για την αποτυχία τους ανήκει στον... Φόστερ. Ιδιο σκηνικό και στην επανάληψη, με τον Κίρχοφ να χάνει ανεπανάληπτο τετ α τετ και τον γκολκίπερ της Μπρομ να διώχνει με το κεφάλι! Μοιραίος ο Ντεφό, ο οποίος δεν κατάφερε να βάλει το γκολ... σωτηρίας. Στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε γκολ του Ν' Ντοι σε μια οριακή φάση...

Χαλάρωσε και το πλήρωσε...
Τρελό ματς στο Μπριτάνια, η Στόουκ πέτυχε δυο γρήγορα γκολ, χαλάρωσε επικίνδυνα και το πλήρωσε, με τη Σουόνσι να κάνει ένα τεράστιο βήμα παραμονής (2-2). Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, πίεσαν και στο 13΄ ο Αφελάι με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Κακό το ματς στο α΄ μέρος, πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και ελάχιστος χρόνος μπάλας. Στο 33' πάντως η Στόουκ είχε μια μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ, ο Μπόγιαν συνδυάστηκε εξαιρετικά με τον Αφελάι, αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ωστόσο, στο 53΄ο Μπόγιαν με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 2-0! Οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα, η Σουόνσι βρήκε χώρους και απείλησε! Στο 68' ο Σίγκουρντσον έβαλε την ομάδα του στο κόλπο και στο 79' ο Παλόσκι εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας διαμόρφωσε το 2-2

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα