Αλλαγές από Σίλβα, στομαχικές διαταραχές ο Φουστέρ

Δημήτρης Τομαράς
Αλλαγές από Σίλβα, στομαχικές διαταραχές ο Φουστέρ

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Πανθρακικό (3/4 - 19:00). Δίνει ευκαιρίες ο Σίλβα. Στομαχικές διαταραχές ο Φουστέρ.

Ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το ματς με τον Πανθρακικό (κεκλεισμένων των Θυρών στο Καραϊσκάκη) με τον Φουστέρ να μην προπονείται λόγω στομαχικών διαταραχών.

Ο Μάρκο Σίλβα κι οι παίκτες του δύλεψαν πάνω στην τακτική και μετά το τέλος του προγράμματος ανακοινώθηκαν οι παίκτες που υπολογίζονται για το ματς της Κυριακής με την ομάδα της Κομοτηνής.

Σ' αυτό αναμένονται αρκετές δοκιμές από τον Πορτογάλο που δεν θα έχει στα σχέδιά του τους Ρομπέρτο, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς και Ιντέγε. Ο Ντα Κόστα είναι τιμωρημένος.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μποτία, Καμπιάσο, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Καπίνο, Κασάμι, Πάρντο, Πουλίδο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος και Ζντιέλαρ.

Η 11άδα που θα δούμε λογικά θα αποτελείται από τους:

Καπίνο στο τέρμα και Μποτία-Σιόβα στα στόπερ με τους Ελαμπντελαουί-Σαλίνο να είναι στα μπακ. Κασάμι και Καμπιάσο θα είναι τα δύο χαφ (σ.σ. θέση για το κέντρο διεκδικεί και ο Ζντιέλαρ), ο Τσόρι λογικά θα είναι ο οργανωτής, ο Πουλίδο θα είναι στην κορυφή κι οι Ερνάνι - Πάρντο στα άκρα. Και οι Τσιμίκας και Βούρος έχουν τις πιθανότητές τους για την 11άδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα