Αξιοπρεπή εμφάνιση θέλουν στην Καλλονή

Αξιοπρεπή εμφάνιση θέλουν στην Καλλονή

Αξιοπρεπή εμφάνιση θέλουν στην Καλλονή

Την προετοιμασία της για το ματς με την ΑΕΚ συνέχισε η Καλλονή, με άπαντες στον σύλλογο της Μυτιλήνης να θέλουν μία αξιοπρεπή εμφάνιση κόντρα στην Ένωση. Εκτός οι Ελλακόπουλος, Τσαμπούρης.

Συνέχεια στην προετοιμασία της έδωσε η Καλλονή την Παρασκευή (1/4) ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Άπαντες στον σύλλογο της Μυτιλήνης θέλουν μία αξιοπρεπή εμφάνιση κόντρα στην Ένωση, ώστε να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και να πλησιάσουν τον Πανθρακικό.

Στην εν λόγω προσπάθεια ο Νίκος Καραγεωργίου δεν έχει στη διάθεσή του τον τραυματία από την προπόνηση της Τετάρτης (30/3) Ελλακόπουλο, που έχει πάθει υποτροπή, και τον τιμωρημένο Τσαμπούρη. Έτσι, η προετοιμασία της ΑΕΛΚ για το παιχνίδι της Κυριακής (3/4) θα ολοκληρωθεί με μία προπόνηση το Σάββατο (2/4), με το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Δοκιμή για Τζελίδη

Από εκεί και πέρα, στις προπονήσεις της ομάδας της Λέσβου συμμετέχει και ο υψηλόσωμος αμυντικός χαφ από την Κ20, Λάσα Τζελίδης, ο οποίος δοκιμάζεται. Ουσιαστικά ο νεαρός συνεχίζει τη δοκιμή του με την πρώτη ομάδα, αφού είχε μείνει εκτός για μερικό χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού στη μέση. Στην Καλλονή πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα ταλέντο, όμως δεν μπορεί να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα, καθώς δεν έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, κάτι που είναι άγνωστο αν θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι.

Βράβευση σε φίλαθλο της Καλλονής και της ΑΕΚ!

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι στο ματς της Κυριακής (3/4) θα βραβευτεί και ένας φίλαθλος της Μυτιλήνης. Ο συγκεκριμένος κύριος στηρίζει την ομάδα του νησιού του, ωστόσο είναι και φανατικός οπαδός της ΑΕΚ!

Best of internet