Στάμου: «Να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια»

Gazzetta team
Στάμου: «Να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια»

bet365

Ο Δημήτρης Στάμου με δηλώσεις του αναφέρθηκε στα παιχνίδια που έρχονται, αλλά και στις πιθανότητες που έχει ο Ηρακλής να μπει σφήνα στην πεντάδα για τα play offs.

Ο αμυντικός μέσος του Ηρακλή με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Μετρόπολις» μίλησε αρχικά για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. «Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, αλλά θα παλέψουμε. Είναι ωραίο για τους ποδοσφαιριστές να παίζουν τέτοια παιχνίδια όπως αυτά που έρχονται. Υπάρχουν περιθώρια για την πεντάδα θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε στα τέσσερα παιχνίδια που μένουν. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει και λίγο τυχεροί ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να μπούμε στα πλέι-οφ», κλείνοντας, τόνισε: «Είμαστε ομάδα συνόλου, σε κάποια παιχνίδια ίσως το χάσαμε αυτό, αλλά είμαστε όλοι μαζί. Δεν αξίζουμε να είμαστε τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Είχαμε καλές και κακές στιγμές, αλλά δεν είχαμε τη σταθερότητα. Ελπίζω ότι θα την έχουμε του χρόνου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα