Παρελθόν οι Στάθης, Γιάχιτς από Λεβαδειακό

Νίκος Τσιώκος
Παρελθόν οι Στάθης, Γιάχιτς από Λεβαδειακό

bet365

Νέο σταθμό στην καριέρα τους θα αναζητήσουν οι Στάθης, Γιάχιτς, καθώς θα αποτελέσουν παρελθόν από τον Λεβαδειακό, όπως ανακοίνωσαν οι Βοιωτοί την Παρασκευή (1/4).

Από την επόμενη εβδομάδα θα ασχοληθούν, τελικά, με τα συμβόλαια που λήγουν στον Λεβαδειακό, όμως ήδη προέκυψαν οι δύο πρώτοι που θα αποτελέσουν παρελθόν. Όπως ανακοίνωσαν οι Βοιωτοί την Παρασκευή (1/4), οι Γιάννης Στάθης και Σανέλ Γιάχιτς θα αναζητήσουν νέο σταθμό της καριέρα τους.

Ο πρώτος αποκτήθηκε από τον ΟΦΗ τον Φεβρουάριο του 2015 και έχει μετρήσει συνολικά 56 συμμετοχές όντας συνεχώς στις βασικές επιλογές του Άκη Μάντζιου, τη στιγμή που το όνομά του έχει... παίξει για τον Αστέρα Τρίπολης.

Όσον αφορά τον Γιάχιτς, αποκτήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι από την ελβετική Γκρασχόπερς και έως τώρα έχει 22 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές των οποίων λήγουν τα συμβόλαια.
Στους ποδοσφαιριστές αυτούς δε συμπεριλαμβάνονται οι Στάθης Ιωάννης και Jahić Sanel, στους οποίους η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ εύχεται καλή συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα