Και για τις τράπεζες δεν το πιστεύαμε…

Και για τις τράπεζες δεν το πιστεύαμε…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta.gr τον…ευφυή τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε το GREXIT.

Πως αντιμετωπίζει, στην πλειοψηφία της, η ποδοσφαιρική κοινωνία της Ελλάδας, ομάδες-Τύπος-κόσμος, την ιστορία με τον κίνδυνο του GREXIT;

Μα με καθαρά ελληνικό τρόπο! «Έλα μωρέ, θα βρεθεί άκρη. Κάθε φορά έτσι γίνεται. Στο παραπέντε κάνουμε πίσω, μπροστά στη ΦΙΦΑ και την γλιτώνουμε». Αυτή δεν είναι η κυρίαρχη αίσθηση; Ε…Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Αυτό λένε, οι περισσότεροι, σχεδόν όλοι.

Δεν το πιστεύουν ρε παιδί μου ότι θα μείνει το ελληνικό ποδόσφαιρο εκτός Ευρώπης. Όλοι αυτό βγαίνουν και δηλώνουν και λένε δεξιά κι αριστερά: «Έλα μωρέ, τελικά θα κάνει πίσω κι ο Κοντονής κι η κυβέρνηση, όπως έκαναν όλοι οι άλλοι».

Εγώ απλά να θυμίσω ότι κανείς δεν πίστευε πως θα έκλειναν κάποια στιγμή οι τράπεζες στην Ελλάδα. Αλλά έκλεισαν…

Και το ακόμη πιο επώδυνο που ακούω είναι το άλλο: «Και να μας πετάξουν έξω, για κάποιους μήνες θα είναι. Μετά θα την βρούμε την άκρη και θα μας ξαναδεχθεί η ΦΙΦΑ».

Κι εδώ θέλω να θυμίσω κάτι: και για τα κάπιταλ κοντρόλ λέγαμε ότι θα κρατήσουν κάποιους μήνες. Βλέπετε εσείς τώρα, μετά από τόσο καιρό, το ενδεχόμενο έστω στο κοντινό μέλλον να μην υπάρχουν κάπιταλ κοντρόλ;…

Με την γνωστή ελληνική απάθεια, αυτό το φοβερό «έλα μωρέ», που αντιμετωπίζουμε έναν τρομακτικό κίνδυνο εξαφάνισης του ελληνικού ποδοσφαίρου, τόσο και πιο κοντά είναι η διεθνής απομόνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, με ό,τι απίστευτα καταστροφικές συνέπειες θα επιφέρει. Για να βγει ο Θόδωρος Γιαννίκος, που δεν είναι μόνο στον Ολυμπιακό αλλά και στη ΦΙΦΑ, και να μιλήσει έτσι, 100% θα ξέρει κάτι παραπάνω από τους Ελληνάρες που τα γνωρίζουν όλα…

Αυτά εγώ βλέπω και μακάρι να βγω ψεύτης.

Παρεμπιπτόντως, εδώ και μήνες είναι κλειστά τα δικαστήρια, λόγω της αποχής των δικηγόρων, αν το έχετε προσέξει…Εδώ και κάποιους μήνες..

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.