Νέο... Βιγιαφάνιες έταξε ο Ματζουράκης στον Στραματσόνι

Gazzetta team
Νέο... Βιγιαφάνιες έταξε ο Ματζουράκης στον Στραματσόνι

bet365

Τετ α τετ είχαν οι προπονητές του Παναθηναϊκού και του Παναιτωλικού, με τον δεύτερο να αποκαλύπτει πως έχει έτοιμο τον νέο Βιγιαφάνιες.

Πολλά ήταν τα πηγαδάκια στην συνάντηση του Σκίμπε με τους προπονητές των 16 ομάδων της μεγάλης κατηγορίας, με αυτό του Στραματσόνι με τον Μαντζουράκη να βγάζει είδηση! Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «GoalNews», ο Στράμα έσπευσε να ευχαριστήσει τον «Ρουμάνο» καθώς, όπως του αποκάλυψε «ο Βιγιαφάνιες μου λέει συνέχεια πως, αν δεν ήσουν εσύ, δεν θα ήταν σε τόσο καλή κατάσταση». Ο τεχνικός των «καναρινιών» πάντως, δεν αιφνιδιάστηκε και παρουσιάστηκε... ετοιμόλογος, κάνοντας το άνοιγμα. «Σου έχω κι άλλον έτοιμο», είπε στον Ιταλό συνάδελφό του, χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Θα καταφέρει να φύγει με τρεις βαθμούς από το Περιστέρι το συγκρότημα του Ματζουράκη; Σε απόδοση 5.50 στην Interwetten η νίκη του Παναιτωλικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα