Νέα σύσκεψη στην ΕΠΟ για το Grexit!

Νέα σύσκεψη στην ΕΠΟ για το Grexit!

Υπό τον άμεσο κίνδυνο του Grexit στην ΕΠΟ υπήρξε νέα σύσκεψη το πρωί της Πέμπτης και θα υπάρξει συνέχεια στις επαφές. Δεν θεωρούν πως πρέπει να αλλάξουν κάτι στην Ομοσπονδία.

Νέα σύσκεψη στην ΕΠΟ για το Grexit!
Στην ΕΠΟ είναι της γνώμης πως το... μπαλάκι οι FIFA και οι UEFA τον έχουν ρίξει στον Κοντονή και όχι σε εκείνη. Εάν είχε ζητηθεί σε ΕΠΟ να κάνει αλλαγές από τις τις αρμόδιες διεθνείς Συνομοσπονδίες θα το είχε πράξει ήδη.
 
Η Ομοσπονδία συντάσσεται με τις FIFA / UEFA στην λογική πως τα μέτρα Κοντονή είναι παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο. Αυτό μάλιστα είναι κάτι που συζητήθηκε και στην πρωινή σύσκεψη της Πέμπτης που έγινε υπό τον φόβο ενός επικείμενου Grexit. Η ΕΠΟ πάντα έχει την ελπίδα ο Σταύρος Κοντονής να πάρει πίσω την απόφασή του για το Κύπελλο. Τότε θα καθίσει ξανά στο ίδιο τραπέζι και εκεί θα δει ποιες οι ευθύνες μας και πάντα μέσα στα πλαίσια των κανονισμών της FIFA και της UEFA. Σε επίσημο επίπεδο η ΕΠΟ ίσως αντιδράσει την Παρασκευή οπότε και ενδέχεται να κάνει ξανά δηλώσεις για το θέμα του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Υπουργός Αθλητισμού.

Best of internet