Στον... αέρα ο σχεδιασμός στον Ολυμπιακό

Στον... αέρα ο σχεδιασμός στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Στον... αέρα ο σχεδιασμός στον Ολυμπιακό

bet365

Τρεις βασικές παράμετροι επηρεάζουν τον υπάρχοντα σχεδιασμό της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη νέα χρονιά και έτσι είναι ακόμα στον... αέρα.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του για τις επόμενες ημέρες δύο ματς πρωταθλήματος. Ένα εντός με Πανθρακικό την Κυριακή (σ.σ. που είναι να γίνει κεκλεισμένων των Θύρων) και ένα εκτός με Ηρακλή στις 6 Απριλίου.

Αυτό που... καίει τους ερυθρόλευκους όμως είναι καθαρά το θέμα του σχεδιασμού της επόμενης χρονιάς. Στην παρούσα φάση μόνο ξεκάθαρο δεν είναι το τι θα συμβεί. Ένα θέμα είναι το εάν τελικώς θα γίνει ή όχι το Κύπελλο και φυσικά το θα επακολουθήσει με το GREXIT αλλά από που θα ξεκινήσει η ευρωπαϊκή του πορεία τη νέα χρονιά (σ.σ. εφόσον αποφευχθεί η αποβολή της ΕΠΟ). Με αυτά λοιπόν τα δεδομένα δεν μπορεί να γίνει συγκεκριμένη στόχευση ή να προκύψει σαφές πλάνο για την επόμενη περίοδο. Σε κάθε περίπτωση πάντως έχει γίνει προεργασία και από την διοίκηση και από τον προπονητή.

Όλα αυτά βέβαια που γίνονται τα τελευταία 24ωρα αλλά και ένα πιθανό GREXIT έχουν προβληματίσει για τα καλά την διοίκηση. Το ίδιο ισχύει και για τον τεχνικό και τους παίκτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα