Η αντίδραση της ΕΠΟ για την συνάντηση των μικρών

Δημήτρης Τομαράς
Η αντίδραση της ΕΠΟ για την συνάντηση των μικρών

bet365

Στην ΕΠΟ σχολίαζαν με άκρως θετικό τρόπο την κίνηση των 11 να κάνουν συνάντηση και περιμένουν τις προτάσεις τους. Δεν θα γίνει κανένα σχόλιο για τις δηλώσεις Κοντονή.
Στην ελληνική Ομοσπονδία επισήμαιναν πως είναι πολύ καλό να υπάρχει διάλογος μεταξύ των ομάδων, κουβέντες για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου και προτάσεις για βελτίωση και ανάπτυξη. Στην ΕΠΟ θέλουν να είναι σε διαρκή επαφή με την Λίγκα και σχολίαζαν επίσης θετικά τις δηλώσεις του Χρήστου Πανόπουλου περί αποφυγής GREXIT. Επίσης αναμένουν και επισήμως τις προτάσεις που θα τους έρθουν και διαβεβαιώνουν πως θα τις δουν με απόλυτη σοβαρότητα, εφόσον εναρμονίζονται πλήρως με το δίκαιο και το καταστατικό των FIFA και UEFA.
Με την διευκρίνηση πως η ΕΠΟ ασχολείται και με το επαγγελματικό αλλά και με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά με όλους τους προπονητές και τους παίκτες που έχουν σχέση με τον χώρο. Αναφορικά με τις δηλώσεις Κοντονή δεν θα υπάρξει αντίδραση. Στην ΕΠΟ τις θεωρούν ανάξιες περαιτέρω αναφοράς και σχολιασμού έτσι όπως έγιναν και διατυπώθηκαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα