Η αντίδραση της ΕΠΟ για την συνάντηση των μικρών

Η αντίδραση της ΕΠΟ για την συνάντηση των μικρών

Η αντίδραση της ΕΠΟ για την συνάντηση των μικρών

Στην ΕΠΟ σχολίαζαν με άκρως θετικό τρόπο την κίνηση των 11 να κάνουν συνάντηση και περιμένουν τις προτάσεις τους. Δεν θα γίνει κανένα σχόλιο για τις δηλώσεις Κοντονή.

Στην ελληνική Ομοσπονδία επισήμαιναν πως είναι πολύ καλό να υπάρχει διάλογος μεταξύ των ομάδων, κουβέντες για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου και προτάσεις για βελτίωση και ανάπτυξη. Στην ΕΠΟ θέλουν να είναι σε διαρκή επαφή με την Λίγκα και σχολίαζαν επίσης θετικά τις δηλώσεις του Χρήστου Πανόπουλου περί αποφυγής GREXIT. Επίσης αναμένουν και επισήμως τις προτάσεις που θα τους έρθουν και διαβεβαιώνουν πως θα τις δουν με απόλυτη σοβαρότητα, εφόσον εναρμονίζονται πλήρως με το δίκαιο και το καταστατικό των FIFA και UEFA.
 
Με την διευκρίνηση πως η ΕΠΟ ασχολείται και με το επαγγελματικό αλλά και με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά με όλους τους προπονητές και τους παίκτες που έχουν σχέση με τον χώρο. Αναφορικά με τις δηλώσεις Κοντονή δεν θα υπάρξει αντίδραση. Στην ΕΠΟ τις θεωρούν ανάξιες περαιτέρω αναφοράς και σχολιασμού έτσι όπως έγιναν και διατυπώθηκαν.

Best of internet