Τι πρότεινε ο Ηρακλής στην Λίγκα (pics)

Τι πρότεινε ο Ηρακλής στην Λίγκα (pics)

Τη δημιουργία 7 επιτροπών πρότεινε μέσω του Αντιπροέδρου της, Θόδωρου Παπαδόπουλου, η ΠΑΕ Ηρακλής στη Λίγκα.  

Τι πρότεινε ο Ηρακλής στην Λίγκα (pics)

Αναλυτικά η πρόταση που κατατέθηκε από την ΠΑΕ Ηρακλής στην Super League

 

«Η πρόταση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 για τη συνεδρίαση της Super League στην Αθήνα στις 30-3-2016 συνίσταται στην συγκρότηση επιτροπών οι οποίες θα αποτελούνται από 4 μέλη, ενώ θα περιλαμβάνουν και την υποχρεωτική συμμετοχή τόσο του Προέδρου, όσο και του Γεν. Διευθυντή της Super League. Προτείνεται δε οι ομάδες να παρέχουν από 1 στέλεχος έκαστη στη σύνθεση των ανωτέρω επιτροπών. Συγκεκριμένα, σχετικά με τη συγκρότηση των προαναφερθέντων επιτροπών προτείνουμε τα κάτωθι:

1) Tη σύνθεση επιτροπής θεσμικής εκπροσώπησης. Η συγκεκριμένη επιτροπή προτείνεται να έχει στη σφαίρα δράσης της θέματα που σχετίζονται με το Υπουργείο Αθλητισμού καθώς και το Υπουργείο Οικονομικών άλλα και όποιον άλλο φορέα ή θεσμό που επηρεάζει την λειτουργία της Λίγκας.

2) Τη σύνθεση επιτροπής εμπορικών θεμάτων και διαχείρισης του προϊόντος. Η συγκεκριμένη επιτροπή, προτείνεται να πραγματεύεται θέματα που αφορούν τα δικαιώματα της Λίγκας, τη διαφήμιση, τις συμφωνίες με χορηγούς και την εν γένει διαχείριση του προϊόντος που η Superleague παράγει. Σκοπός για τη δημιουργία της προαναφερθείσας επιτροπής είναι η οικονομική ανάταση και ώθηση των ομάδων της Super League, γεγονός που αδιαμφισβήτητα αποτελεί αδήριτη ανάγκη όλων των ομάδων ώστε να καταστούν βιώσιμες.

3) Τη σύνθεση επιτροπής αντιμετώπισης βίας και διαφθοράς Πυλώνας για την βελτίωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου είναι η αντιμετώπιση της βίας και της διαφθοράς μιας και αυτά τα προβλήματα δημιουργούν την αρνητική εικόνα που επηρεάζει πολυεπίπεδα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, την αξιοπιστία και την ανταγωνιστικότητα του.

4) Την σύνθεση επιτροπής οικονομικών θεμάτων Η συγκεκριμένη επιτροπή θα ασχολείται με την παρακολούθηση των εσόδων και εξόδων καθώς και με την τήρηση του προϋπολογισμού του συνεταιρισμού. Επιτροπές τριών μελών

5) Τη συγκρότηση επιτροπής αγωνιστικού τμήματος. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι υφίσταται και δραστηριοποιείται ήδη ανάλογο τμήμα από τη Super League, προτείνεται η συνέχιση του εν λόγω τμήματος με την παράλληλη ενδυνάμωσή του ώστε να εξαλειφθεί η ήδη υφιστάμενη σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ των ομάδων της Super League, όπως για παράδειγμα ο ορισμός αγώνων κυπέλου σε ημερομηνίες που δημιουργούν πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της Superleague.

6) Τη δημιουργία και επάνδρωση επιτροπής υποδομών, η οποία να περιλαμβάνει στη σφαίρα δραστηριοτήτων της θέματα που έχουν να κάνουν με το πρωτάθλημα υποδομών και τις χορηγίες που το αφορούν. Σκοπός είναι η προσπάθεια ανεύρεσης περισσότερων χορηγιών για το συγκεκριμένο τμήμα έτσι ώστε να επιτευχθεί η οικονομική του αναδιοργάνωση και επίρρωση. Άλλωστε μέσω του πρωταθλήματος υποδομών αναδύονται οι μελλοντικοί επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα επανδρώνουν τόσο τις ομάδες τις Super League όσο και της Εθνικής ομάδας.

7) Τη σύνθεση επιτροπής αξιολόγησης προσωπικού, δομών και λειτουργίας. Η επιτροπή αυτή με την συνεργασία εξειδικευμένων εταιριών θα προχωρά στην αξιολόγηση όλων των λειτουργιών της Superleague σε ετήσια βάση.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

 

Best of internet