Ο Παπαπέτρου στη Νέα Σμύρνη

Gazzetta team
Ο Παπαπέτρου στη Νέα Σμύρνη

bet365

Ο Αναστάσιος Παπαπέτρου θα είναι ο διαιτητής του σημαντικότερου αγώνα της 28ης αγωνιστικής, αυτό του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Στο Παναθηναϊκός-Βέροια θα είναι ο Σελίμος, στο Ολυμπιακός-Πανθρακικός ο Φουκάκης και στο Καλλονή-ΑΕΚ ο Θάνος.

Πέμπτη σήμερα και η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές των αγώνων της 28ης αγωνιστικής που όπως είναι ήδη γνωστό θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή. Στο σπουδαιότερο από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι, αυτό του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη ορίστηκε ο Αναστάσιος Παπαπέτρου.

Επιστροφή ως τέταρτου για τον Καλογερόπουλο, ο οποίος μετά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό επέστρεψε αλλά ως τέταρτος στην αναμέτρηση του Λεναδειακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών έχουν ως εξής:

Κυριακή (3/4) Όλοι οι αγώνες στις 19:00

Καλλονή-ΑΕΚ: Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών), Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Χαρίσης (Γρεβενών), 4ος: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)

Ατρόμητος-Παναιτωλικός: Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης), Βοηθοί: Καραβασίλης (Καβάλας), Λάζαρης (Καβάλας), 4ος: Καραντώνης (Ημαθίας)

Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης: Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Γκάγκας (Λάρισας), 4ος: Μήτσιος (Ηπείρου)

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα: Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου), Βοηθοί: Βερρής (Λέσβου), Πυλαρινός (Ζακύνθου), 4ος: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Ολυμπιακός-Πανθρακικός: Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου), Βοηθοί: Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Καλφάκης (Χανίων), 4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Παναθηναϊκός-Βέροια: Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας), Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής), 4ος: Γιαννουλάκης (Χανίων)

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ: Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών), Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Καμπούρης (Εύβοιας), 4ος: Σταθόπουλος (Δυτικής Αττικής)

Πλατανιάς-Ξάνθη: Διαιτητής: Κύζας (Δράμας), Βοηθοί: Σίπκας (Πέλλας), Κουρομπίλια (Δυτικής Αττικής), 4ος: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα