Η ερυθρόλευκη αντίδραση για Μαζουάκου

Η ερυθρόλευκη αντίδραση για Μαζουάκου

Δημήτρης Τομαράς
Η ερυθρόλευκη αντίδραση για Μαζουάκου

bet365

Στον Ολυμπιακό ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα από τα δημοσιεύματα περί αλλαγής οικίας του Αρτούρ Μαζουάκου και πως είναι... φευγάτος.

Ο διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, τοποθετήθηκε στο Facebook για το θέμα. Σημείωσε πως ο Αρτούρ Μαζουάκου έχει αλλάξει σπίτι εδώ και έναν μήνα και άφησε να εννοηθεί πως δεν υπάρχει κανένα θέμα. Επίσης στάθηκε στο ότι ο Ολυμπιακός ουδέποτε ρωτήθηκε για μία τέτοια πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας και έκανε λόγο για αλλαγή σπιτιού του παίκτη και άμεση αποχώρησή του από τον σύλλογο. Τέλος έκανε και αναφορά στις ομάδες που χρωστάνε τα νοίκια από σπίτια παικτών και πως εκεί θα πρέπει να γίνει μνεία. Από το Gazzetta.gr έχετε διαβάσει εδώ και μέρες τα δεδομένα για τον νεαρό μπακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα