Στέλνουν Μανάι αντί για Παλάσιο στον Παναθηναϊκό (vid)

Νίκος Ρόλλας
Στέλνουν Μανάι αντί για Παλάσιο στον Παναθηναϊκό (vid)

bet365

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως η Ίντερ δεν θα ενδώσει στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Παλάσιο και θα προσφέρει τον Μανάι.

Η είδηση με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ροντρίγκο Παλάσιο έχει φιλοξενηθεί στο περισσότερα ιταλικά ΜΜΕ, όμως το «ultimissimecalciomercato» παρουσίασε μία νέα εκδοχή...

Σύμφωνα λοιπόν με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η Ίντερ δεν φαίνεται διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Αργεντίνο επιθετικό και θα προσφέρει στο «τριφύλλι» έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που έχει στο ρόστερ της.

Αυτός είναι ο Ρέι Μανάι. Ο 19χρονος επιθετικός μπορεί να γεννήθηκε στην Αλβανία, αλλά ποδοσφαιρικά ανδρώθηκε στην Ιταλία, στις Πιατσέντζα, Κρεμονέζε, Σαμπντόρια και Ίντερ.

Οι «νερατζούρι» θέλουν να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, καθώς πιστεύουν στις ικανότητές του και θεωρούν πως υπό τις οδηγίες του Αντρέα Στραματσόνι θα καταφέρει να δείξει το ταλέντο του.

Το όνομα του βέβαια δεν ακούγεται τώρα για πρώτη φορά, καθώς είχε παίξει και τα Χριστούγεννα, χωρίς ωστόσο η υπόθεσή του να προχωρήσει τότε.

O 2 φορές διεθνής με την Εθνική Ανδρών της Αλβανίας ποδοσφαιριστής, φέτος ήταν 29 φορές στην αποστολή της Ίντερ, αλλά μπήκε αλλαγή μόλις σε 4 παιχνίδια, έχοντας συνολικά 34 λεπτά συμμετοχής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα