Μέσα στη μέρα κρίνεται του προπονητή στον Απόλλωνα Σμύρνης

Μέσα στη μέρα κρίνεται του προπονητή στον Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Στην τελική ευθεία βρίσκονται στον Απόλλωνα Σμύρνης όσον αφορά στον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Μπάμπη Τεννέ. Ποιοι είναι οι τρεις που βρίσκονται στο κάδρο των ανθρώπων της ομάδας, το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ.

Από το βράδυ της Τρίτης (29/3) διαβάσατε στο gazzetta.gr τα τρία ονόματα που έχει ξεχωρίσει η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης για τον αντικαταστάτη του Μπάμπη Τεννέ. Γρηγορίου, Παναγόπουλος και Παντελίδης ήταν οι περιπτώσεις που είχαν ξεχωρίσει ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης κι οι συνεργάτες του.

Ο πρώτος στόχος ήταν ο Μιχάλης Γρηγορίου, αλλά στην κουβέντα που έγινε δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή», μιας και ο έμπειρος τεχνικός ήθελε να ο επόμενος του σταθμός να είναι και πάλι ομάδα της Super League.

Ετσι, στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο που έγινε έπεσαν στο τραπέζι διάφορα ονόματα και τελικά κατέληξαν πάλι σε τρία.

Στο κάδρο παραμένουν οι Παναγόπουλος και Παντελίδης, με τον Παντελή να είναι ο τρίτος της... παρέας. Πρόθεση της ομάδας να είναι να γίνει κουβέντα και με τους τρεις σήμερα και να παρθεί η οριστική απόφαση άμεσα.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος είναι φιλόδοξος, ικανότατος, τον εκτιμούν ιδιαίτερα στο σύλλογο και αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι στην... pole position για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Νίκος Παντελής από την άλλη, είναι στον πάγκο του Παναργειακού και θα πρέπει να λύσει τη συνεργασία του με τη νυν του ομάδα για να αναλάβει την «ελαφρά ταξιαρχία».

Ο Σάββας Παντελίδης από την άλλη, έχει προτεραιότητά του να βρεθεί σε ομάδα της Super League και πάλι.

Όπως και να 'χει τίποτα δεν είναι βέβαιο, πέρα από το ότι θα γίνει προσπάθεια έτσι ώστε στην αυριανή προπόνηση να δώσει το «παρών» ο νέος τεχνικός της ομάδας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα